reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Ja też jakoś nie wierzyłam w testy owulacyjne, a już w ogóle przestałam wierzyć, jak mój gin się zapytał, czy nie mam na co pieniedzy wydawać, powiedział, że oszukują i w ogóle, steżenie LH może się przez pół cyklu utrzymywać, a test nie pokaże czy jajeczko pekło czy nie, czy doszło do owulacji czy nie...

Ja byłam kolejne auto oglądać, ja wróciłam mój mąż kupił mi kolejne 3 testy ciążowe, 2 pinki i 1 bobo, powiedział, że widzi moją nerwice i mam se sikać codziennie rano do terminu @:-D czujecie???

swoją drogą to ciekawe czemu na 2 kreka wylazła na tym teście, to nie jest żadne odbarwienie ani nic, po prostu na biały tle pojawił się druga kreska...

Dobranoc kochane... życzę każdej z Was takiego skarbusia :

45c13683366c380fmed.jpg

Kropus to ja trzymam kciuki za Ciebie :*** oby szlo w dobra strone :* czas zeby zalozycielka watku wreszcie zaszla :-D

Sihaya ja mam tak samo jak Ty i Moj A. Bez muzyki nie da sie zyc. Mamy tak bogata muzykoteke ze szkok!'

Dzisiaj rano moj A sie mnie zapytal czy jak po skonczonym semestrze przyjade do domu to czy zamieszkam z nim na nowym
Mieszkaniu?? :-D

Cześć dziewczynki, nie zdążę Was dziś nadrobić z wczoraj. Ale zrobię to w pierwszej wolnej chwili.
Rozłożyło mnie przeziębienie wczoraj tak masakrycznie... cały dzień leżałam nieprzytomna:( A dziś lecę wieczorem do Sti i nie wiem jak do staranek ma się to że ledwo żyję i mam gorączkę. Pewnie od razu po powrocie pójdę do lekarza i da mi antybiotyk więc nawet jakby nam się udało to dla dzidzi nie będzie dobrze... oj

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry