reklama

Staranka od stycznia 2012.

alez ja sie nie martwie wy mnie zle zrozumialyscie ja tylko chcialam powiedziec ze na ten miesiac starania zakonczone. I poza tym mam bardzo dobry nastroj po wczorajszym wieczorze miły byl:)dzisiaj gorzej,będzie dzien spędzony z tesciowa. Musze jakos przezyc wycieczke z nia do opola na 70 urodziny jej siostry. 3majcie kciuki zeby sie nie skonczylo jedna wielka kłotnia bo to kobieta zla jest...

reklama
Agacynda lubisz jazz? Ja uwielbiam :-D Mój dziadek zapalony jazzman gra na saksie i szwagerki mąż po jazzie i też ma swoją jazzowa kapele i koncertuje :D Ja lubie dużo różnych wykonawców, ale ostatnio znowu wyciągnęłam płyty Diany Krall i Elli Fitzgerald no i oczywście Armstrong :D

Co do odczarowania listy, to kurde jakbym teraz zaszła, to nie powiem byłby mi to na renke, bo z weselem bym się wyrobiła, dzidziuś by miał pół roczku, a ja mega motywacje do robienia wszytskiego żeby dojść po ciąży do siebie :) W przeciwnym wypadku wesele trzeba bedzie przełożyć, a tak to by może się nawet te chrzciny dołożyło i jedna wielka impra za jednym zamachem.. ech... pomarzyć można

Ja już byłam na zakupach, kupiłam kolejny majowy numer M jak mama. (zbieram od stycznia) Zarzuciłam kawke Ricore i banana i bede przeglądac... Dzisiaj obiadu nie robie, bo ja dzisiaj się oczyszczam, bo kwasy mam za dużo wczoraj zjadłam, a mąż zje pieczoną kiełbache i już :)

alez ja sie nie martwie wy mnie zle zrozumialyscie ja tylko chcialam powiedziec ze na ten miesiac starania zakonczone. I poza tym mam bardzo dobry nastroj po wczorajszym wieczorze miły byl:)dzisiaj gorzej,będzie dzien spędzony z tesciowa. Musze jakos przezyc wycieczke z nia do opola na 70 urodziny jej siostry. 3majcie kciuki zeby sie nie skonczylo jedna wielka kłotnia bo to kobieta zla jest...

Haha łoo współczuje... większość teściowych to chyba miłe na pokaz, a potem wychodzi szydło z worka. Kup jej jakąś gazete, to się zajmie, to chyba, że będzie marudziła, żebyś Radio Maryja zarzuciła na cała podróż :P (Mam nadzieje, że się nie obraziłaś za to co napiałam, to taki żarcik :P)

nie,nie obrazilam sie mamy z nia bardzo kiepski kontakt. Najchetniej bym ja zakneblowala. Calkiem mi odpowiadalo jak przez pol roku się w ogole do nas nie odzywala. A przed slubem zgrywala taka mila

nie,nie obrazilam sie mamy z nia bardzo kiepski kontakt. Najchetniej bym ja zakneblowala. Calkiem mi odpowiadalo jak przez pol roku się w ogole do nas nie odzywala. A przed slubem zgrywala taka mila

Kropka bardzo lubie jazz ale nie mam swoich ulubionych wykonawcow. Po prostu lubie ta muzyke z tym ze raz na jakis czas bo jak jest za duzo to sie mecze. A dzisiaj u nas w klubie bedzie jakis facet ktory razem z dj housowym bedzie wykonywal swoje utwory, takze to cos nowego.

Szkoda ze ja nie moge ponarzekac na tesciowa...

reklama
hej hej!

ja tylko na chwilkę, jesteśmy w trakcie sprzątania, nawet w końcu okna udało się umyc :) choc chyba zapowiada się na deszcz :/

rano zrobiłam teścik i znów jedna kreska...już tracę nadzieję..5 tydzień się zaczyna :/ ..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry