reklama

Staranka od stycznia 2012.

No i wlasnie, na tym polega problem, bo jakoś nie wierzę że te testy owulacyjne mogą w ogóle wykryć ciążę, a już na pewno nie tak szybko...
Tzn, u mnie to wogóle nie możliwe więc raczej spóźniona owulacja, ale i u Ciebie myślę że po prostu jak u kogoś ten poziom LH jest wysoki, to potem jeszcze przez kilka dni te testy wychodzą pozytywne, w poprzednim cyklu też tak miałam
Więc ogólnie z tymi testami coraz bardziej myślę, że to straszne naciąganie.
Bardzo bym chciała wierzyć, że to ciąża...no ale pewnie rozumiesz to tak samo jak ja.

reklama
cześć Kochane:)
ależ mam super humor:) nie pytajcie dlaczego bo nie wiem - samo tak się stało:)
wróciliśmy przed chwilą z poszukiwań prezentu dla teścia na jutrzejszą imprezkę - kupiliśmy na szczęście; kanapki na ciepło już w piekarniku, winko się chłodzi... a mąż bawi się w dj-a i puszcza nam różności z jego i mojej muzo-teki;) bo muzykę to my bardzo różną słuchamy, w niektórych przypadkach zupełnie różne klimaty ale w niektórych spotykamy się i zgadzamy:) ale dzięki tym różnicom między nami, naszymi muzycznymi upodobaniami w taki wieczór jak dziś leci prawie wszystko... prawdziwy koktajl muzyczny:) uwielbiam takie nasze wieczory pod znakiem słuchania tych naszych różności, komentarzach,winku, rozmowach...
tylko seksiku brakuje przez @...:/ ale co się odwlecze to nie uciecze hehe:)
a co tu u Was?... niech no się wczytam...

właśnie widzę, że macie tu burzę móżgów nad testami owulacyjnymi...
to może i ja dorzucę moje 5gr;)
w poprzednim cyklu wyszły mi dwa dni pozytywne...czyli testowa była taka sama( pierwszego dnia) i ciemniejsza (drugiego dnia) od kontrolnej... inne ponieważ były bledsze uznałam za negatywne - z resztą tak było w instrukcji:)
ja do tych testów mam mieszane uczucia... nie wierzę im jakoś super, w ostatnim cyklu ok, sprawdziły się - bo zgadzało się z temp... zobaczymy jak będzie w tym teraz...
Bzibziok idź na ten monitoring!! zawsze będziesz mieć jakąś dodatkową informację, kiedy, z którego jajnika masz owulkę - a jak masz regularne cykle to będziesz wiedzieć kiedy mniej więcej się spodziewać kolejnej owulacji. idź! idź!! nie zastanawiaj się:)

reklama
no to jak na 20tego to na monitoring za wcześnie... ale to zawsze możesz się wtedy dogadać odnośnie monitoringu- przyciśnij jedną i drugą:) mnie to duzo dało, bo też nie czuję za bardzo owulacji...
a kto wie, może okaże się 20tego, że podejrzanie ciążowa będziesz jak się teraz ładnie z mężem postaracie?:D kończ tu z nami pogaduchy i do dzieła;) nie żebym Cię wyganiała oczywiście....:p :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry