karola_2907
W oczekiwaniu na cud.....
Byłam na badaniach i wyszło, że mam podwyższony cukier
mam nadzieję, że to tylko zakłócenia ale powtórzę wynik w przyszłym tygodniu... W poniedziałek idę robić prolaktynę a po owu progesteron
Oby wyszedł ok 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale wróciłam wściekła z miasta, byłam dziś u dentysty, nowa poradnia dentystyczna taka niby super wypasiona z wyglądu i sprzętu nie powiem robi wrażenie, stomatolog kobieta miła, natomiast byłam na NFZ oczywiscie przygotowałam się na płacenie za zieczulenie, plomby itd. a miła Pani zrobiła mi przegląd mam dwa zęby z próchnicą do robienia ale nie mogłam robić odrazu bo kurcze byłam sama z Oliwią nie wysiedziałaby tyle na poczekalni, więc umówiłam się na inny termin już na borowanie i zdjęcie kamienia, ale to mniejsza z tym, wkońcu posadziła Oliwie na fotel i mała ma 5 zębów z próchnicą ale taką ledwo widoczną podobno , że niewielka no to ja myślałam , że ona odrazu coś zrobi jak takie to niewielkie, a ona do mnie że nie praktykują na pierwszej wizycie borowania dzieciom zębów, że dziecko ma sie zapoznać i wogole no niby spoko, ale najblizszy termin dostałam na 12 Maja K.... Mać!!!! to ja mówie że jej ta próchnica pozaraża inne zęby i będzie wiecej do robienia czy nie można dziś choć troche a ona że nie i koniec
I psu w dupę ta wizyta!!!! ani ja sobie zębów nie zrobiłam ani Oliwi a na dziecku mi bardziej zależało i teraz nie wiem co robić, przez miesiąc to te dziury może się tak powiększą że już wtedy nie będzie liźnięcie więrtłem, tylko normalnie borowanie to będzie dopiero trauma dla dziecka!!!
no i jestem wściekła jak diabli
KEFIR, MAŚLANKA, KEFIR I JESZCZE RAZ KEFIR