reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Bzibziok nie wiem czemu te jajniki Cię kłują.. ja mam tak, że po owulce to mnie kłuje zwykle lewy bez większego sensu kiedy i jak długo... różnie to bywa, jak mu się podoba chyba:| i tak co jakiś czas aż do @.

A to super Sihaya, najwyraźniej mój też postanowił dać o sobie znać...
Czarni nie dostałam od Ciebie adresu więc najwyżej z domu po obiedzie Ci prześlę, jak już lasagnę wstawię do piekarnika

mgiełka wyższe temp czyli IIFL. jest dopiero po owulacji. U ciebie wygląda na to że jesteś tuż przed owu, robisz testy owulacyjne moze? powodzenia!
na spokojnie:)

testy zaczne robić od dziś mi to właśnie zależy żeby owulka nie była wcześniej jak w piątek bo mąż jest na kursie i będzie zjeżdżał tylko na wekendy, wczoraj po południu było pożegnalne przytulanie przed wyjazdem mężusia ale wątpie żeby owu była dziś bo jak, będzie jutro lub w środę to wątpie że pleminiki przy tak beznadziejnie małym śluzie wytrzymają

Witam nowe dziewczyny i życzę szybkiego zafasolkowania.
Agnieszko bardzo mi przykro, że spotkało Cie takie nieszczęście. U mnie fasolka poleciała 21.03 też sama się oczyściłam lekarz kazał od razu się starać tylko mierzyć temp i tuz po owulce brać duphaston bo ja poroniłam przez niedobór progesteronu. Teraz zostało parę dni do testowania. Nie wiem czy się udało ciężko powiedzieć ale jestem dobrej myśli.

ja nie znam niestety przyczyny :( ja brałma w ciąży duphaston ponieważ miałam krwawienia, dopiero w piątek będę rozmawiała z lekarzem i mam nadzieje że wszystkiego się dowiem .
Pozytywnego testu życzę :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry