Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
bzibziok to ja ci wyśle adres weź mi też wyślij jak możesz z checią poczytammoze czegoś nowego sie dopatrzę
Kinga witamy z powrotem)
mgiełka wyższe temp czyli IIFL. jest dopiero po owulacji. U ciebie wygląda na to że jesteś tuż przed owu, robisz testy owulacyjne moze? powodzenia!
na spokojnie![]()
Witam nowe dziewczyny i życzę szybkiego zafasolkowania.
Agnieszko bardzo mi przykro, że spotkało Cie takie nieszczęście. U mnie fasolka poleciała 21.03 też sama się oczyściłam lekarz kazał od razu się starać tylko mierzyć temp i tuz po owulce brać duphaston bo ja poroniłam przez niedobór progesteronu. Teraz zostało parę dni do testowania. Nie wiem czy się udało ciężko powiedzieć ale jestem dobrej myśli.
kochanie ja dopiero Ci wysłałam bo musiałam sie ulotnić z domu i dopiero teraz zasiadłamA to super Sihaya, najwyraźniej mój też postanowił dać o sobie znać...
Czarni nie dostałam od Ciebie adresu więc najwyżej z domu po obiedzie Ci prześlę, jak już lasagnę wstawię do piekarnika