Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Widzę Sihaya, że mamy bardzo zbliżone upodobania, ja dokładnie te same rzeczy lubię kupować, ale jak mam sobie kupić spodnie, czy buty to dla mnie największa męczarnia. Strasznie lubię rzeczy do mieszkania wybierać i roślinki do ogrodu. Jak mieszkałam w domu u rodziców, to właśnie się w ogródko odstresowywałam i tego mi najbardziej brakuje w mieszkaniu...bo mam tylko mały balkon, będę miała niedługo większy taki 25 metrów, ale na nim też z roślinkami nie zaszaleję.
mam to samoa teraz nawet balkonu nie mamy... jedynie działka taka rekreacyjna i tam szaleję prawie co weekend całe lato hehe.... teraz już też się szykuję - niech tylko pogoda się sensowna zrobi
tu pod blokiem dbałam (i odstresowywałm się) w zeszłym roku o taki mały ogródek który mamy pod oknem.. ale odkąd nam w nocy ukradli kwiatki, które w nim posadziłam to teraz, tylko posprzątałam, pograbiłam i finito... mają niby zakładać monitoring za niedługo to może wtedy znów zacznę działać...