reklama

Staranka od stycznia 2012.

hej dziewczyny mnie trochę nie było bo i czasu mniej i dużo się dzieje

Anke Aguś przykro mi

Grzanka gratuluję siostrzeńca :D ja czekam na mojego, na dniach powinien do nas zawitać

Po za tym latam na rozmowy o prace ale może to się zakończy sukcesem bo we wtorek jadę na szkolenie do wydawnictwa więc trzymajcie mocno kciuki by w końcu się udało.

Młody w tym tygodniu był nieznośny, sam nie wiedział co chce, ciągle by się przytulał i chodził u mnie na rękach mówiąc przy tym że jest duży złośnik z niego był straszny i ciągle płakał ale kryzys mamy za sobą

Czy ja mogę prosić o broszurkę o npr

Dziewczyny nie dam rady każdej po odpisywać, wybaczcie za duża produkcja postów dobrze, że was pod czytywałam

Życzę miłego weekendu

reklama
witam z rana:-)
przyszła @..... z jednej strony dobrze bo ten ból brzucha już stawał się nieznośny, a z drugiej strony wiem, że dzidzi nie będzie. koniec złudzeń...:zawstydzona/y:
do listy się nie dopisze. nie wiem kiedy będzie następna @. teraz nadeszła 49dc. a poprzebnia była po 51 dniach....:szok: masakra jakaś. ja chcę już miec regularnie:angry:

życzę Wam wszystkim miłego dnia. spadam śniadanko zrobic rodzince i zabieram się za sprzątanie domku....

Czesc dziewczyny
my od rana zabawa malowanie i Oliwia ma żółty katar ehhh jakieś przeziębienie,
a wczoraj tak mnie jajniki bolały że myślałam że oszaleje i zauważyłam śluz odpowiedni, hmm a dziś teperatura beznadziejna nie wiem co sie dzieje dziwne to

mgiełka zdrówka dla córuni... mój też lekko pociąga nosem. ciekawe jak tam ten twój cykl...
domik przykro mi że @ sie pojawiła.. nowy cykl nowa szansa nie łam się..młodziutka jesteś zdążysz:)
zonka 3mam mocno kciuki! fajnie że jestes
goko twój kubuś taki niejadek? Do starości jeszcze masz czas moja droga :) Zyczę udanej imprezy rodzinnej!
sihaya udanej wycieczki życzę :)) pogoda dopisuje mam nadzieje
czarni też się wczoraj obżerałam czpisami i zapiłam je piffkiem ;P

dziś mamy w planie z mężem iść do wesołego miasteczka z Filipem:)) pogoda cudna...

Miłego weekendu życze

Witajcie z samego rana jak dla mnie w weekend. Przez to mierzenie temperatury nie śpię od 7 rano:szok:
U nas też piękna pogoda, mamy w planie fajny spacer, jak tylko Pan od internetu nam kabel zamontuje.
Co do npr, Zonqa, to ja mogę Ci przesłać tylko prześlij mi adres mailowy na priv.
Sihaya - udanej wycieczki.
I wszystkim udanego weekendu!!

hej dziewczyny :)
u mnie znowu szarówa i deszcz pada normalnie szlak człowieka trafia mam nadzieje wyjdzie w końcu słoneczko

a co do moich objawów ciążowych to w pierwszej ciąży to była masakra mdłości ,ale nie wymioty rozdrażnienie , ból brodawek , senność , a teraz jak byłam to bolały mnie piersi po bokach , krzyż , podbrzusze ,i miałam śluz wodnisty biały było go mnóstwo ,a i strasznie głodna byłam

Ja dzisiaj wstałam przed 9..
pieski dostały jeść
pada u mnie :| a ja dzisiaj zdjęcia mam robić no kaplica jak bedzie taka pogoda cały dzień.
temka idzie w górę.... jak mnie piersi bolą :( no strasznie :( norma dwa tygodnie przed @ ...

Witam dziewczynki w ten piękny sobotnio wiosenny poranek. Ja pospałam jak nigdy do 9. Już mam dosyć tej kwarantanny w domu a to dopiero parę dni i przede mną jeszcze co najmniej tydzień

Goko.... ja Ci dam starość... nie obrażaj mnie :-D
Domik a dlaczego ty masz tak nieregularnie @.

Robiłam 2 testy niebieski bobotest i kreska pojawiła się po ok 3 h więc wynik i tak negatywny i drugi taki z allegro tez negatywny. Skończyłam opakowanie duphastonu więc teraz czekam na @ oby szybko przyszła żebym mogła zacząć starania od nowa :-)

reklama
Mój małż wrócił z delegacji dopiero o 2 w nocy bo wolno jechali ja zasnełam o 1 z włączonym tv bo czekałam na niego i tak się pospalismy, że nie słyszelismy budzika o 5 i nie zmierzyłam temp ehhh :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry