reklama

Staranka od stycznia 2012.

Dziewczyny ja padam z nóg to był dla mnie ciężki tydzień, wykąpałam się już więc zbieram się do łóżka poczytać coś, bo przez cały tydzień mi się nie udało wziąć książki do ręki chyba. Dawno nie miałam tak stresującego tygodnia, jutro zamierzam się zrelaksować i Wam życzę tego samego.
Dobranoc!!!

reklama
Aguś super Ci się udało z tym lekarzem. Ja mam tak samo we wrocławiu. Lekarz ma ponad 60 lat, na dzień dobry kapciuszki, później w poczekalni woda, na wejściu do lekarz uścisk dłoni, w środku fartuszki wkładki bla bla bla... Super lekarz wszystko wyjaśnia i na koniec uścisk ręki ;-) a za 150 zł robi badanie usg dopochwowo, usg piersi, usg tarczycy, cytologie... Super.

Ja też nigdy się nie podejrzewałam, że mogę być z moim A. aż do czasu gdy mój ex wyjechał do pracy do UK i dzień w dzień przez półtora roku się widywaliśmy (przyjaciele) a z czasem nie mogłam sobie wieczoru bez niego wyobrazić. no i jesteśmy parą i jestem najszczęśliwszą osobą na świecie ;-)

Ale tu cisza dziś... zupełnie odmiennie niż przedwczoraj hehe...gdzie nie można było nadążyć z czytaniem i odpisywaniem ;)
Wobec tego ja się już kładę, jutro wczesna pobudka, bo o 8ej ruszamy na Słowację - taką objazdową, przygraniczną wycieczkę sobie planujemy; oby tylko pogoda dopisała bo prognozy są średnio zachęcające.
Do jutra o ile nie padnę po powrocie, w przeciwnym razie do niedzieli:)

miłego weekendu!!

Co do ginekologa to świetnie jest trafić na normalnego człowieka z zamiłowaniem i powołaniem, oczywiście jak by sie szło na NFZ to było by kiepsko... oczywiście jak sie idzie prywatnie to wizyta od razu idzie miło i bez problemu.

co do bólu piersi przed ja to mam serio trudno bo raz mam cały czas ból od @ do @ raz mam od @ i jeszcze tydzien po @ a teraz jestem kilka dni po @ i dzisiaj taks tarsznie bolą mnie piesi i podbrzusze że nawet bym sie nie zdziwiła jak by @ przyszła jeszcze w tym miesiący :(
jutro praca....
dzisiaj byłam na pierwszym spotkaniu z terapeutką w ośrodku współuzależnień, i po pierwszej wizycie a coś do mnie dotarło...
co do nakręcania się to chyba każda z nas w duchu doszukuje sie objawów ale nie mówimy o tym głośno...
spac niedługo idę , dużo nadrukowałyście kochane , biorę się za lekturę ktąrą mi bzibziok przesłała. w końcu trochę się douczę i może ciut mądrzejsza będe a co :)

reklama
Witam z samego rana.... Kubuś już tak ma niestety, że wstaje tak jakby miał iść do szkoły :-( a ja muszę wstać i zrobić mu śniadanie.... całe pół kanapki, które nie zawsze zje.... pozostali moi panowie śpią.... a mnie znów boli podbrzusze ale bardziej z prawej strony i tak promieniuje w kierunku pleców.... starość....:szok: w końcu w tym roku 30-stka....
my dzisiaj idziemy na imieniny teścia (też Marek) i na zjazd rodzinny ze strony mojej mamy... przynajmniej raz zobaczę tych ludzi nie na pogrzebie :eek:... a do tego standardowo muszę dom ogarnąć i coś ze sobą zrobić :-) co by nie straszyć :-)

miłego dnia kobitki :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry