hej dziewczynki:*
przepraszam ale was już nie nadrobie, ale żeście naskrobały, a ja miałam zły humor i odpuściłam..
dziś zdecydowanie lepiej

byłam u dr Franczaka w imed24...świetna placówka i lekarsz najwspanialszy

Pierwszy raz dr rozmawiał ze mną patrząc mi w oczy, cierpliwie odpowiadał na pytania, uspokajał, na koniec uścisnął dłoń

wizyta trwała ponad 20 min, bez pośpiechu, na spokojnie. A samo miejsce robi wrażenie. I plus za worki na stopy i jednorazowy fartuszek, tak żebyś z gołym tyłkiem nie latała

, nawet podpaski, wkładki były

mam chyba z 44dc albo coś koło tego, @ nie ma. Jak stwierdził macica przygotowana do okresu więc niedługo się powinien pojawić, ale wypisał mi ten lek na d...(często o nim mówiłyście). możliwe że poprzedni cykl był bezowulacyjny dlatego teraz mi się tak wydłuża lub mówił o przetrwałym ciałku żółtym. W ogóle fajny był ten wywiad, sprawdził moje wyniki i mowił że są super

MAm zdjęcia jajników

są podejrzenie o PCO ale jajniki nie są powiększone, i skoro wyniki dobre to mam się nie martwic. Jeśli przez parę miesięcy się nie uda począć to zrobimy dokładniejsze badania, ale on myśli że taka ich uroda. Zastanawiam się nad monitoringiem, ale jeszcze nie w tym nowym cyklu, zaczekam jeszcze. Trochę by to kosztowało. Pytałam jeszcze o te testy owulacyjne, ale nie poleca bo często nie pokazują nic i tylko się dziewczyna martwi.
Miłego weekendu:*