reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Sailor_Moon ja teraz na twardziela wytrzymam do środy rana (na wtorek mam termin @) i mówisz, że bobo test niebieski? muszę zapytać u nas w aptece czy taki mają a jak nie to niech zamówią :-p

Ja też jeszcze nie wiem czy moje postanowienie wypali. najlepsze jest to, ze nawet gdybym miała jakieś objawy to u mnie one normalnie przed @ występują więc postanowiłam je zignorować.

Objawy właśnie zwodzą trochę bo mogą być na @ a i każda ciąża u tej samej kobiety może zaczynać się z innymi objawami lub nawet bez nich. Ja mam bóle piersi przed @ np co parę cykli ale nie w każdym.:tak:

Ja nigdy bólu piersi nie dostrzegałam, ale pewnie dlatego że się nad tym nie zastanawiałam, teraz od kilku cykli zdecydowanie przed @ piersi mnie bolą, nawet teraz już zaczęły, ale staram się to ignorować, Bo jak mnie przed poprzednią @ zaczęły boleć to się nakręcilam i jak zwykle był wielki zawód. Więc teraz jak bolą, to niech sobie bolą nie przejmuję się albo sobie to wmawiam i piję wino, po obiadku.

Sailor, a jak sie dowiedziałaś że jesteś w ciąży to miałaś jakieś objawy specjalne?

Bóle piersi ze 2 dni przed @ ale takie, że jak szłam w obcasikach po pracy to każdy krok odczuwałam w piersiach szłam takim zdecydowanym krokim i wtedy już mówiłam do mego małża że coś mnie bolą. Do tego białawy lub kremowy lepki śluz, senność po południu mimo spania ok 9 godzin w nocy. Ale te objawy normalnie moga też nie oznaczać ciąży :tak:

Ano właśnie. I jak tu być mądrym, nie da się trzeba być chyba po prostu cierpliwym, trzeba się czymś zająć, zeby o tym nie myśleć.
Ja wolę nie mieć objawów a być w ciązy wtedy bym się nie nakręcała:)

reklama
Nasza koleżanka z pracy, która jest w ciąży musiała dzisiaj iść do domu wczesniej tak nią mdłości szarpały. Mówie wam to wyglądało jak walka ze sobą. Dobiegnie czy nie do wc....a my pracujemy w markecie więc...ciezko.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry