reklama

Staranka od stycznia 2012.

Qwa mam dość 4 raz pisze to samo jak znów. Mi sie zawiesi to chyba wyrzuce ten telefon grr kochana musisz jeść a przede wszystkim znaleźć czas na jedzenie bo będziesz jak cień i nawet nie będziesz miała siły z nami pisac
Ja już kolację jadłam ale od kilku dni mogę ssie i teraz nawet leze i mi w brzuchu burczy...

reklama
witajcie z samego ranka :-) dzisiaj wyjątkowo zapowiada się ładny dzień w Poznaniu bo wczoraj to słońce się pojawiło około 18 :confused2:

widzę, że wczoraj tematy kulinarne przeciągły się od obiadu po kolację :-p ja byłam na dwóch imprezkach więc też najadłam się pyszności...

ale... muszę się do czegoś przyznać.... druga imprez to taka jak prawie wesele w knajpie z jedzeniem i takie tam i jak po północy podali "zimny" bufet nałożyłam sobie tatar (uwielbiam... wiem dla niektórych pewnie BLEEE....) i tak sobie go jem i sobie myślę, że go jem ostatni raz bo w ciąży przecież nie można takich rzeczy jeść ale jeden raz na początku pewnie nie zaszkodzi... :szok::szok::szok: taka myśl i już... kurcze może to podświadomość.... tak bardzo bym chciała.... i przez tą myśl znów mnie korci by zrobić test.... wiem, wiem powinnam doczekać do terminu @....

witam was niedzielnie i ja... :)

miłego dnia
u was też tak pięknie jest?? :-) otworzyłam balkon aż miło świeże powietrze i ptaszki cwierkające..

Witajcie z rana, w Bielsku również piękno niebieskie niebo, słonko i ptaszki:)
Ja przez to mierzenie temp, to chyba będę strasznie nie wyspana, bo normalnie w weekend do 9 śpię, a tu drugi dzień z rzędu 7 rano, a ja na nogach.
Miłej niedzieli.

reklama
A u mnie szaro ... Ale może jeszcze sie przejasni jestem dobrej myśli pospalam sobie długo i teraz idę zjeść sniadanko bo jak zwykle jestem głodna jeszcze tylko wypełnie wykresik i smigam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry