reklama

Staranka od stycznia 2012.

Oj grzanka wiem że ładny wykres widzisz że ale wiem że spadnie bo jak pewnie zauważyłas przytulanki były tylko raz wiem że raz wystarczy ale nie wierzę by sie udało

reklama
Nie wytrzymałam i zrobiłam test.... I..................

dwie krechy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

druga słaba ale jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Goko super ta mocno trzymałam za Ciebie kciuki :-)

Ja nie testowałam. Bo z tego co patrze na mój wykres to owulka mogła być póżniej. Tylko kurcze dalej małowej @ nie mam ani oznak tylko ten kremowy śluz...:sorry:

mam tylko nadzieję, że wszystko będzie OK i kolejny test to potwierdzi.... zrobię go w dniu spodziewanej @

no i, że przerwę tą złą passę na naszej liście....

Sailor_Moon ja dzisiaj fatalnie się czuję.... znów boli podbrzusze dla odmiany z lewej strony (wczoraj prawa) i do tego przy śniadaniu zrobiło mi się jakoś dziwnie... i nie wytrzymałam i jak byłam z chłopcami w sklepie kupiłam test i po powrocie zrobiłam... myślałam sobie co ma być to będzie... i... miło się rozczarowałam.... :-) a teraz mam milion myśli w głowie....

reklama
Sailor trochę pozytywnego myślenia, Twój wykres wygląda bardzo obiecująco.
Goko, a za Ciebie bardzo mocno trzymam kciuki, żeby wszystko było OK!!!
Ja byłam na spacerze w górach i zaczęło mnie boleć całe podbrzusze zdecydowanie jak na @.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry