reklama

Staranka od stycznia 2012.

Sailor trochę pozytywnego myślenia, Twój wykres wygląda bardzo obiecująco.
Goko, a za Ciebie bardzo mocno trzymam kciuki, żeby wszystko było OK!!!
Ja byłam na spacerze w górach i zaczęło mnie boleć całe podbrzusze zdecydowanie jak na @.

mnie tak od tygodnia bolało podbrzusze.... ewidentnie jak na okres... więc nigdy nie wiadomo...

reklama
XDziewczyny nie chciałam mówić żeby nie zapeszać, ale pisałam wam o koleżance z pracy która przed wczoraj miała straszne mdłości w ciąży. Poroniła. Była w 7tc. Dobiło mnie to. To już 7 osoba u ans w pracy.:-(

hej :)
kochane potrzebuje pomocy w wyjaśnieniu / objaśnieniu co się dzieje, a mianowicie z wykresu bardzo ładnie wychodzi że wczoraj była owulka bo spadek masakryczny a dziś masakrycznie poleciało do góry, ale dziś mam lekkie plamienie i nie wiem o co chodzi :confused2: dziś ostatni dzień brania luteiny i przerwa na @ ale to za wcześnie bo przeważnie ostatnie miesiące miałam cykl 33 - 35 dniowy a dziś dopiero 23 dzień cyklu ... więc o co biega ... czy któraś miała coś podobnego lub wie co to może być ?? czy podczas przytulanek wczorajszych coś mogło się "uszkodzić" ?? ja już nie wiem co mam myśleć na ten temat ... czyżby @ przyszła wcześniej :-(

Goko, ja wolę się pozytywnie rozczarować niż negatywnie:)
A jak wszystkie piszecie objawy na ciąże w zasadzie są takie same jak na @, a że ja nigdy w ciąży nie byłam więc dla mnie oczywistym założeniem jest to, że to przed okresem.

Sailor,a gdzie pracujesz co robisz? może macie tam jakieś nie sprzyjające warunki dla kobiet w ciąży?? Bo nie ma co zrzucać winy chyba na prawo serii.

Pyscek ja miałam tak,że braalm duphastona to podobny lek i miałam takie plamienie jakoś przez 2 ostatnie dni a teraz jak czekam na okres ( dzisiaj 2 dzień jak nie biorę) to mam taki kremowy śluz a śladów @ nie ma ani widu ani słychu, nawet żaden pryszcz nie wyskoczył zazwyczaj mam ze 2:tak:

Pyscek ja miałam tak,że braalm duphastona to podobny lek i miałam takie plamienie jakoś przez 2 ostatnie dni a teraz jak czekam na okres ( dzisiaj 2 dzień jak nie biorę) to mam taki kremowy śluz a śladów @ nie ma ani widu ani słychu, nawet żaden pryszcz nie wyskoczył zazwyczaj mam ze 2:tak:
brałam kiedyś duphaston i bromka ale nie zdarzało mi się nigdy po nich :( a co odziwo gębę mi skrościło że hej :/ wcześniej tak miałam że jak krostki na twarzy to @ się zbliżała, ale odkąd jadałam tamte leki nie miałam tak .. :(

Sailor, a ilu dniowe masz średnio cykle??
W broszurce było napisane że jak wysoka temp po owulacji utrzymuje się koło 18 dni to można podejrzewać ciążę, więc u Ciebie to już nie długo

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry