reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
kurcze tutaj wiosna za oknem , a mnie jakiś wirus dopadł z nosa mi zaczyna lecieć , głowa boli i jakaś taka słaba jestem

a co do testów to ja nie używałam do tej pory ,ale chyba zacznę

ja bardzo dużo oglądałam wózków i tych wszystkich bajerów dla dzieci jak byłam w ciąży , w ogóle jak tylko dowiedziałam się że jestem zaraz poinformowałam cały świat i niestety nie cieszyłam się moją fasolką długo.
Teraz obiecałam sobie że dam sobie spokój nie będę nic oglądać kupować i nic nikomu nie powiem dopiero jak będzie widać brzuszek
jak nam się uda to tylko mój mąż będzie wiedział i wy :)

Widzę, że nie tylko ja lubię oglądać wózki, a myslałam że mnie już kompletnie popieprzyło. Moim faworytem jest wózek CRV 3w1 na allegro:)
moim tez był, dopóki nie zobaczyłam go na żywo ;d haha
ciężko sie wszystko składało ;p i z cześciami do niego jakby sie coś zpesuło to tez ciążko

ja tez nie mam zamiaru nikomu mówić :P

ja mam taki http://allegro.pl/nowosc-skora-wozek-4w1-dorjan-prestige-2012-zobacz-i2266097756.html ale troche mi sie znudził :D:D

a jakbym miała kupowac teraz to byłby ten http://allegro.pl/leo-wozek-graco-symbio-max-zestaw-16czesci-raty-i2277285797.html ale zmienaic raczej nie bede

Ostatnio edytowane przez moderatora:
W takim razie zdam się na waszą opinię i kupię te, które polecacie:)

Jaki ten wózek nieładny. Fuj!!!
A ja też oglądam, wózki i łóżeczka i różne takie... Ale jakby przyszło co do czego to na pewno nie kupię ani wózka ani łóżeczka przed porodem. Wybiorę sobie i zostawię linki Stevenowi i rodzicom moim. Jak będę w szpitalu niech kupują:) Tak mówię co do czego z pewnie się okaże, że nie wytrzymam :)

I też chciałabym nikomu nie mówić... ale domyślam zię, że będzie mi strasznie ciężko utrzymać język za zębami:)

Witajcie dziewczyny :)
chciałabym zapytać czy mogę dołączyć do Was do forum? Z mężem chcemy się starać o dzidziusia ok czerwiec lipiec. Już nie moge się doczekać... Jesli mogę dołaczyć to witam wszystkie dziewczyny.:happy: Jestem Ania z Warszawy.

reklama
dla mnie te zabobony to kompletna bzdura, ja kupiłam kombinezon zimowy dla dziecka jak tylko sie dowiedziałam ze w ciąży jestem :P bo akurat były przeceny w smyku to co miałam potem 200 zł wydac ;d a zapłaciłam 50 ;d

a wózek i resztę rzeczy skompletowalismy jakoś pod koniec sierpnia a 4 dni poźniej trafiłam do szpitala i leżałam az sie Mała nie pofatygowała na świat ;d i nie wyobrażam sobie kupić tego po porodzie, wózek z fotelikiem miałam i nie było latania na szyboko zeby miec w czym dziecko do domu zabrac ;p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry