reklama

Staranka od stycznia 2012.

Niestety ne ma takiej możliwości sa to stare bloki 4 piętrowie gdzie jeszcze nie ma windy. Klatki sa ciasne wejscie przy piwnicy moze wielkosci 1m na 1 m. Wózek sie postawi i nie ma dojscia do drzwi. :( A wózek ktory od lat mi sie podoba to chicco :) może dla niektorych taki zwyczajny ale dla mnie to musi być praktyczny :) cena tez nie jest duża jak za komplet. A siostra miała spaceówke chico i ja sama prowadzałam siostrzenca . Podobała mi sie i uważam ze jest super :) A co do rzeczy po kimś włąśnie wczroraj wróciałam z działki i weszłam na strych zajrzałam do szafki z ciuszkami zobaczyłam spiczne spioszki niebieskie i aż łzy miałam w oczach i nie chciało mi sie schodzić z tamtąd :(
KOLEKCJA 2012 WÓZEK CHICCO TRIO ENJOY FUN 4 KOLORY (2269919756) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
Mynia to zalezy co chcesz mieć w wózku, mi zależało na dużej gondoli przed wszystkim, te wszystkie x-landery i inne mają małą bardzo, chcioałam tez mieć fotelik montowany na kółka od gondoli i do tego spacerówka
ogólnie to my kupilismy drogi wózek, 1600 to dla mnie duzo, ale my kupilismy wózek z elementami skóry, w sumie to nie żałuje ze go mam bo w zimie np. pchałam go jednym palcem mimo jego wagi świetnie sie sprawdził
a potem dokupilismy jeszcze spacerówke na lato :)
ale widze ze duzo ludzi ma te wózki TAKO one są niedrogie a równie fajne :)

no nasz wózek spacerowy to ledwo sie w kombi mieścił ;d haha ale jakos sobie poradzilismy ;d jak bedzie drugie dzidzi to juz bedziemy w domu to nie bedzie problemu :P

Królewno 1600 to jeszcze do przeżycia:) Ja bardziej myślałam o tym drugim, który przysłałaś.
Piszesz o dużych, małych gondolach... jak ja się na tym kompletnie nie znam:)

Niestety ne ma takiej możliwości sa to stare bloki 4 piętrowie gdzie jeszcze nie ma windy. Klatki sa ciasne wejscie przy piwnicy moze wielkosci 1m na 1 m. Wózek sie postawi i nie ma dojscia do drzwi. :( A wózek ktory od lat mi sie podoba to chicco :) może dla niektorych taki zwyczajny ale dla mnie to musi być praktyczny :) cena tez nie jest duża jak za komplet. A siostra miała spaceówke chico i ja sama prowadzałam siostrzenca . Podobała mi sie i uważam ze jest super :) A co do rzeczy po kimś włąśnie wczroraj wróciałam z działki i weszłam na strych zajrzałam do szafki z ciuszkami zobaczyłam spiczne spioszki niebieskie i aż łzy miałam w oczach i nie chciało mi sie schodzić z tamtąd :(
KOLEKCJA 2012 WÓZEK CHICCO TRIO ENJOY FUN 4 KOLORY (2269919756) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

wózek niby spoko, ale jak dla mnie to te kółka odpadają :P mimo ze mieszkam w mieście to nie wyobrażam sobie jeździć takimi w zimie :P teraz w spacerówce takie mamy i nie chce jechać nawet po trawie a co dopiero po śniegu ;[;[
ale wiadomo każdy woli co innego :P
ale ogolnie to fajne są wózki własnie 3w1, wszystko masz za jednym zamachem, fotelik mozesz wpiąc na kółka jak jedziesz do sklepu a nie wieziesz jeszcze gondoli w samochodzie :P

MOże w ziomie jest i problem z kółkami to fakt ale z nowu na ile sie wychodzi na spacery w zimie przy dużym sniegu :( ... Opiekowałam się dziewczynką przez 3 lata i wychowywałam siostrzeńća ... Siositrzeniec chodził naprawdę sprawnie w wieku 1 roku wiec na spacery w zinie to na sami albo za rączkę :D

Królewno 1600 to jeszcze do przeżycia:) Ja bardziej myślałam o tym drugim, który przysłałaś.
Piszesz o dużych, małych gondolach... jak ja się na tym kompletnie nie znam:)

wiesz co no ogolnie to wiadomo ze dziecko musi mieć miejsce w gondoli zeby mu ciasno nie było, ja miałam dużą gondole
moje mała jak sie urodziła miała 47 cm, jak ją powkładałam do wózka i okryłam kocykiem to miała w środku w sam raz, mogła sie ruszesz swobodnie i nie ryczała ze jej niewygodnie :P
maluchowi tez musi sie wygodnie leżec :))

mnie jakos przekonuja tylko pompowane :P w zimie to tylko patrzyłam jak mamy sie męczą z tymi spacerówkami lekkimi na śniegu, a my spokojnie bez stresu ;d
a teraz jak sie wyprowadzimi to na pewno sie pompowane na podmiejskich drogach sprawdzą :D

reklama
Jeśli chodzi jeszcze o wózki podobał mi się też Chipolino Wózek Spacerowy Gemma 3w1 TRIO+CHICCO (2286685090) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ale z tego jak sie naczytałam o jego wadach to już odpada :) ale z wyglądu fajny i ma wieksze kółka niż chicco. Wózek ma kiepskie siedzenie nie rozkładane tylko przechylane... podobno kiepskiej jakości jak za taka kase.

nie widziałam wczesniej tego wózka :P
ja mam rozkładane siedzienie w wózku, ale teraz sobie własnie mysle ze wolałabym jednak przechylne takie kupełkowe własnie :) ale juz trudno ;p
a takie opinie na necie są bardzo pomocne, ja tez miałam na uwadze kilka wózków a potem sie okazało ze wcale nie są takie super ;D

ojj bo troche zaśmiecamy w tym naszym starankowym wątku :P

aniulkas: a wnoszeniem do autobusu i tramwaju to sie nie przejmuj, wiesz ze jak nikt nie pomoże Ci wnieść wózka to kierowca ma obowiązek wyjść i Ci pomóc :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry