reklama

Staranka od stycznia 2012.

Witajcie dziewczyny :)
chciałabym zapytać czy mogę dołączyć do Was do forum? Z mężem chcemy się starać o dzidziusia ok czerwiec lipiec. Już nie moge się doczekać... Jesli mogę dołaczyć to witam wszystkie dziewczyny.:happy: Jestem Ania z Warszawy.
Witamy :) a co tak czerwiec lipiec? tam miesiąc różnicy to zacznijcie juz w maju :D hyhy ;)))))

reklama
Witajcie i dziękuje ... nie mam co dziś robić w pracy... a myśli w głowie się kumulują, marzenia... oczywiscie dotyczące dzidziusia. Chciałabym już...ale z mężem postanowiliśmy sbie że dzidzia ma być z nami marzec kwiecien :( witaminy biore od grudnia. Byłam u lekarzy robiłam badania krwi wsyztsko dobrze. Musze odebrac tylko wynik cytologi. Pewnie tam jak zawsze nie zaciekawie, ale moze będzie wszytsko z górki :)
A co do zakupów to ja juz oglądam co bym chciała... troche rzeczy mielibyśmy po siostrzeńcu. Ale chcemy dziewczynke wiec i tak trzeba kupic dużo. Wybrałam już wózek i mąż poprzestał na tym ze to ma być mi wygodnie. Drugi wózek mamy po siostrzeńcu ale bedzie pewnie używany tylko na działce by nie wozić ciagle...

W sensie mi wygodnie bo jak to facet ma siłe by znosić po schodach... wiec dla mnie musi być lekki. A ja jestem niską osoba wiec nie moge miec jakiegos ciezkiego.. Już przezywałam to kiedy siostrzeńća z wózkiem wnosiłam na 4 piętro i kończyło się to krowtokiem z nosa z przemęczenia. Wózek był z cięzkimi kołami pompowanymi.bylo to 8 lat temu.

u mnie w rodzinie nie ma dzieciaczków małych tak żebym mogła coś po kimś mieć. Myślicie że wózek musi być naprawdę w kosmicznej cenie, żeby był dobry? Mi by było szkoda kasy na taki jak przysłała królewna. W sumie to przecież tylko wózek. No chyba, że je się nie znam i te droższe naprawdę mają w sobie jakąś moc:)

a nie mozesz trzymać wózka w wózkowni alebo w klatce na dole? ja trzymałam w samochodze, a teraz spacerówke trzymam w klatce, wcześniej wózek był w samochodzie bo tego drogiego to mi było szkoda jakby ktoś go ukradł z klatki, ale spacerówka to niech stoi :P miesiąc juz lezy i jeszcze ją mamy haha :D

W sensie mi wygodnie bo jak to facet ma siłe by znosić po schodach... wiec dla mnie musi być lekki. A ja jestem niską osoba wiec nie moge miec jakiegos ciezkiego.. Już przezywałam to kiedy siostrzeńća z wózkiem wnosiłam na 4 piętro i kończyło się to krowtokiem z nosa z przemęczenia. Wózek był z cięzkimi kołami pompowanymi.bylo to 8 lat temu.
Lekkosć to rzeczywiście argument:) Chociaż na szczęście w naszym nowym domku jest winda:)

I wciągnęłam się i znowu zaczęłam oglądać wózki i łóżeczka. Doświadczone mamusie może mają jakieś rady czym się kierować?

Ostatnia edycja:
reklama
u mnie w rodzinie nie ma dzieciaczków małych tak żebym mogła coś po kimś mieć. Myślicie że wózek musi być naprawdę w kosmicznej cenie, żeby był dobry? Mi by było szkoda kasy na taki jak przysłała królewna. W sumie to przecież tylko wózek. No chyba, że je się nie znam i te droższe naprawdę mają w sobie jakąś moc:)

Mynia to zalezy co chcesz mieć w wózku, mi zależało na dużej gondoli przed wszystkim, te wszystkie x-landery i inne mają małą bardzo, chcioałam tez mieć fotelik montowany na kółka od gondoli i do tego spacerówka
ogólnie to my kupilismy drogi wózek, 1600 to dla mnie duzo, ale my kupilismy wózek z elementami skóry, w sumie to nie żałuje ze go mam bo w zimie np. pchałam go jednym palcem mimo jego wagi świetnie sie sprawdził
a potem dokupilismy jeszcze spacerówke na lato :)
ale widze ze duzo ludzi ma te wózki TAKO one są niedrogie a równie fajne :)

no nasz wózek spacerowy to ledwo sie w kombi mieścił ;d haha ale jakos sobie poradzilismy ;d jak bedzie drugie dzidzi to juz bedziemy w domu to nie bedzie problemu :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry