reklama

Staranka od stycznia 2012.

Idę dzisiaj zbadać prolaktyne bo od miesiąca mam zmieniona dawkę na 0,5 tabl a wcześniej miałam 1 tabl. Muszę sprawdzić czy to nie za słaba dawka :tak:
Bzibzioczku to faktycznie Ta @ nie wczas Ci się pojawi...

reklama
Jeśłi nie będę mogła wytrzymac to zrobię test... jak coś to was powiadomię- Cioteczki kochane :) Pewnie ze w zimę też cudowne ale tak liczyłam żeby urlop macieyński był do końća lata... :( Bo pracuje i chciałabym wiecej czasu spedzac na dworze...:) Mąż wczoraj - po tym jak znalazłam super promocje na ubranka mówi jak chcesz to kupuj bo są w dobrej cenie a się przydadzą... stwierdziałam ze może narazie nie alejak tylko będę wiedziałą to chyba oszaleje :D On pewnie by wołał troche póżniej ale nie ma nic za złe :) i też jest ciekawy :D

eh ja tu zwariuje :P goko Ty szczęsciarooooo :P!!!

ja gadałam z małżem i mówie mu, że blabla ja juz podjełam decyzje i staramy sie na maksa ;p a on do mnie no to trzeba mała wywieźć gdzieś hahah :D

a mi sie wydaje ze gorzej chodzic z brzuchem w zimie własnie, trzeba sie ubierać nie wiadomo jak, a w lecie tylko geterki i tunika, mnie tam nogi puchły ale bylo ok, a przechodziłam całe wakacje z brzuchem

JA nie wiem bo jeszcze tego nie zaznałam ale jeśli chce mieć sie dzieckoto chyba wszytsko się przetrwa ... :) Ja tylko jak myśle o bólu porodowym to mnie aż zwija :) chociaz jestem wytrzymała na ból. Ale jak widze czasemw programach jak dziewczyny się męczą :( to już mam ciarki...Jak narazie muszę czekać.

no pewnie ze w zime jest cieżej chociażby przez ciuchy ja sama rodziłąm w czerwcu i rewelka ale czy to ważne żeby nie meczyc sie w zime trzeba jeszcze kilka miesiecy odczekac ze starankami która tak zrobi mi to już obojetnie bedzie w grudniu super czy to znowu w styczniu pazdzierniku wio mi ryba

goko to dziś oficjalne i w pełni zasłużone gratulacje!!! ściskam mocno i daj znać po wizycie co i jak:)

Margotka.. dzięki za odpowiedź o tym badaniu.. choć muszę przyznać, że nie pomogło;) hehe... to jest jakaś masakra i obym nie musiała go robić...

Sailor, Bzibziok - widziałam wasze wykresiki:( szkoda tych temperaturek, tak pięknie Wam już szło. Oby nastepny cykl był już tym trafnym:) &&&&

Sailor a propos tego programu, o kótrym napisałaś, to z tego co wiem, podobnie jest żelami do higieny intymnej itp... bo zakwaszają nas; więc grzecznie odstawiam go na dni płodne;)

Ja dziś obudziłam się z nastawieniem, że nic z tego cyklu nie będzie, że nie będę się starać, nawet owulacyjnych nie chce mi się robić... nie wiem co jest grane, pierwszy raz tak mam i chyba bez powodu, bo to już od obudzenia się taka myśl mi zaświtała.. mam nadzieję, że minie mi to...

W ogóle co to za szopka wczoraj z tym "nowym portalem" znów nam się jakieś reklamy wkradły:/ nie znoszę czegoś takiego...

Cześć dziewczyny :))\
Goko no teraz oficjalnie gratulacje :tak: to jeszcze z terminem załapałaś sie na grudzień :tak:
Agnieszka jak w domu masz mrówki to gdzies musisz miec cukier rozsypany bo do tego lecą jak porąbane dobrym środkiem jest proszek do pieczenia mi pomógł ale na zlikwidowanie mrowiska na ogródku a w domu nie wiem czy jest sens sypac proszek po całym domu :-D chyba że znasz źródło skąd przychodzą
Sailor Bzibziok kochane tule ale to jak z nami jest oczekiwania na kolejne starania ;-)
Anke rób tesciora co ci szkodzi..... tyle czasu jak ciąża jest to super jak nie to będziesz wiedzieć czego się spodziewać na wizycie...
Aniulkass i super co ma być to bedzie dziecko na zimę też jest cudowne:tak:
no litanie puściłam nikogo chyba nie ominęłam idę sie ubierać i na śniadanko :-D:-D:-D
tylko swój wykres uzupełnie :rofl2:

no właśnie nie wiem jak one sie tu dostały , ja mieszkam w domku jednorodzinnym no i fakt na podwórko są mrówki ,ale w domu mam pierwszy raz i dodam jeszcze że pojawiły się w pokoju na pierwszym piętrze
latam wszystko odsuwam ale nie widzę którędy właza

Bzibziok to ni tak ni tak z tym urlopem zawsze bedzie jakieś ale czy to @ czy to ciaża współczuje....

mrówki wlezą wszedzie to masz misje nie samowitą... współczuje ci...

ja urodziłam moją niunie w marcu i powiem wam ze nie było źle ,
z ciuchami nie było problemu jedynie kurtę rozmiar większa i spodnie ciążówki ,ale ja miałam mały brzuszek

jak tylko mój mąż wróci z pracy zaraz jedziemy do miasta po jakiś specyfik

reklama
no właśnie nie wiem jak one sie tu dostały , ja mieszkam w domku jednorodzinnym no i fakt na podwórko są mrówki ,ale w domu mam pierwszy raz i dodam jeszcze że pojawiły się w pokoju na pierwszym piętrze
latam wszystko odsuwam ale nie widzę którędy właza

Jeśłi chodzi o mrówki.. dobrze jest przecierać miejsca szmatką z octem w miejscach gdzie moga wchodzic tzn przy drzwiach oknach, podobno je odstrasza, proszek do pieczenia jest dobry, na działce sypiemy czasem w ich dziury sól, albo psikamy Raidem. Jeśli wchodza do szafek dobra jest spleśniała cytryna :DA jeśli masz domek z ogródkiem to przyczyna duzej ilosci mrowek moga być mszyce , sprawdz drzewka...czy się nie pojawiły... jest taka pora roku ze zaczynaja się pojawiac a mrówki sie nimi zywią ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry