mgielka2008
Fanka BB :)
ja wam powiem że ja urodziłam we wrześniu całe lato chodziłam z brzuchem wiecznie spocona, teraz jakbym miała w zimę to chyba bym sie cieszyła, coś nowego zawsze z ubraniami się nie martwie bo mam mase ciążowych ( znajomi z Anglii na przysyłali mi na handel na allegro ale pozostawiałam fajniejsze), a ja patrze tez z innego punktu widzenia ze jakby w styczniu urodzić to do czerwca dzidzia taka fajna jest akurat na lato 6 miesiecy i siedzi fajnie w spacerówce a i ja do wakacji po porodzie bym doszła do siebie z wyglądem hehe, a tak na marginesie to jakbym zaszła w tym cyklu to wychodzi mi termin 10 styczeń więc może załapałabym się też na grudzień bo ja cesareczka to w 38 tygodniu na pewno by mi zrobił, wiem że z cesarką nie czekają do terminu przynajmniej u nas robią wcześniej
a poza tym to trzymam kciuki za wszystkie testujące
jeśli któraś odkopię listę to niech mi zmieni termin @ na 3.05 bo miałam wcześniej owu i jednak tak mi wyjdzie a już raz zmieniłam ale któraś koleżanka wkleiła listę starszą
a u mnie ciągnie brzuch sutki bolą, i musze siedzieć odpięta w spodniach bo ciśnie jak cholercia, sama nie wiem co to może być bo jak na @ to chyba za wcześnie
a w listopadzie też tak miałam jak zaszłam z bliźniakami, no cały czas kują mnie te jajniki obydwa no czas pokaże 2 maja testtuje rano mój kochany mąż kończy 30 lat to może będzie prezent
a poza tym to trzymam kciuki za wszystkie testujące
jeśli któraś odkopię listę to niech mi zmieni termin @ na 3.05 bo miałam wcześniej owu i jednak tak mi wyjdzie a już raz zmieniłam ale któraś koleżanka wkleiła listę starszą
a u mnie ciągnie brzuch sutki bolą, i musze siedzieć odpięta w spodniach bo ciśnie jak cholercia, sama nie wiem co to może być bo jak na @ to chyba za wcześnie
a w listopadzie też tak miałam jak zaszłam z bliźniakami, no cały czas kują mnie te jajniki obydwa no czas pokaże 2 maja testtuje rano mój kochany mąż kończy 30 lat to może będzie prezent