reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
no zaczęły mnie boleć jajniki jak cholercia , musiałam rozpiąć spodnie taki ból promieniujący, sutki bolą tylko przy dotykaniu, kurcze dziwny ten ból, no bo owulacja już była to nie to, do @ jeszcze 7 dni to też za wcześnie,
a Czarni luknij na mój wykres, owulacje mam potwierdzoną przez gina w poniedziałek powiedział że była około 3 dni temu, to zobacz ta moja tempka to dziwna, jak myślisz mogło się udać? zobacz kiedy były przytulanki?

no zaczęły mnie boleć jajniki jak cholercia , musiałam rozpiąć spodnie taki ból promieniujący, sutki bolą tylko przy dotykaniu, kurcze dziwny ten ból, no bo owulacja już była to nie to, do @ jeszcze 7 dni to też za wcześnie,
a Czarni luknij na mój wykres, owulacje mam potwierdzoną przez gina w poniedziałek powiedział że była około 3 dni temu, to zobacz ta moja tempka to dziwna, jak myślisz mogło się udać? zobacz kiedy były przytulanki?
pewnie że mogło :) kochaliście sie przd owulacja a jak juz wtedy wychodziły ci pozytywne to już miałaś sluz przyjazny plemnikom wiec one spokojnie mogły siedziec sobie 3 dni :) a w sobote też mogło sie udac :) bo owu mogłas miec wieczorem a seks był w ciagu dnia bedziemy teraz czekac :)

Czarni o tym, że masz obiecującą tempkę to już Ci pisałam:p &&&&& :)
ale nie wiem czy wiesz, że te Twoje wykresiki piękne są po prostu hahha... tyle kolorów, znaczków, aż tłoczno:) to się nazywa sumienne odrabianie pracy domowej haha;)

Zgadza się, wykresy Czarni są piękne, ale z tego co pamiętam Sihaya twój tez był ładny:) Ja to nie bardzo umiem badać szyjkę a co do śluzu to zawsze mnie zmyla śluz i odczucie... dla mnie to to samo. No jakoś nie umiem za bardzo z tym śluzem i szyjką

a tak z ciekawości Czarni jeśli się okaże że ci się udało, to patrzyłaś już na kiedy miałabyś termin? ja co miesiąc wyliczam hihi z ciekawości nawet, mi jeśli się udało to 10 styczeń
a za miesiąc jak mi wyjdzie to termin 8 luty hehe wiadomo że to w terminie żadko kto rodzi ale tak śmiesznie sobie pogdybać
mam dziwny posmak w ustach jak tylko wypije herbate ble

aaaa i przypomniało mi się ja też choruje na Implast wózek, ponoć wogóle mają jedne z większych gondol tak Jedo ale mi kolorystycznie nabardziej podobają się Implast Bolder

Ostatnia edycja:
reklama
Czarni i Mgielka ja za Was trzymam kciuki mocno mocno &&&&&&&&&&&

A do mnie owulka sie zbliza. Wczoraj wymiotowalam w nocy i dzisiaj tez przed chwila... Masakra. Brzuch mnie boli. Zle sie czuje :|

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry