reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
nie wiem marcepanku hehe ale ja zawsze mam w granicach tego 18ego owulkę; jutro idę do "naszej" gin w sprawie castangusa to może mi sprawdzi przy okazji czy komóreczka rośnie;)

a we wcześniejszych cyklach robiłas testy owu? i wychodziły ci pozytywne koło 18 dc ?

ja jestem zdezorientowana :P nie wiem co robic ;d

A ja sie teraz na prawdę z siebie usmiałam że jak my mamy być nieskompilowane jak idę siku wycieram sie a tu taki długi rozciagliwy śluz jak ma sie w owu tak zwany szczyt śluzu i mi ktoś powie o co chodzi :-D:dry:

A ja sie teraz na prawdę z siebie usmiałam że jak my mamy być nieskompilowane jak idę siku wycieram sie a tu taki długi rozciagliwy śluz jak ma sie w owu tak zwany szczyt śluzu i mi ktoś powie o co chodzi :-D:dry:

Kurcze też chciałam o to spytać, u mnie jest tydzień do @ i pojawił mi się przezroczysty śluz z grudkami białymi, nic mnie nie boli nie piecze, nie swędzi, nie jest go dużo bo u mnie to żadko jest dużo,
a u ciebie Czarni wydaje mi się że to ciąża

Kurcze też chciałam o to spytać, u mnie jest tydzień do @ i pojawił mi się przezroczysty śluz z grudkami białymi, nic mnie nie boli nie piecze, nie swędzi, nie jest go dużo bo u mnie to żadko jest dużo,
a u ciebie Czarni wydaje mi się że to ciąża

och dziekuje mgiełka ale dla mnie to był by jakiś cud :D
A co do twojego śluzu gdyby biały z gródkami to normalne ale przezroczysty to też dziwnie :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry