reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
czarni i mgiełka kochaniutkie wierzę, że i Wam się udało :-) pozostaje tylko czekać na testowanie :-) mi wyszła druga kreska na dwa dni przed spodziewaną @

jeśli chodzi o wózki to mój faworyt to również IMPLAST BOLDER ten turkusowy :-) wcześniej miałam Bebe Confort i wiecznie coś się przy nim psuło... :no: i do tego cholernie mała gondola....

a jeśli chodzi o termin porodu to faktycznie co strona to inny termin... ja mam terminy od 29.12 do 01.01

zobaczymy jaki lekarz mi powie.... poprzednie porody w terminie jak w mordę strzelił miałam :) tak jak on wyliczył :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
popatrzcie a ja jak patrzylam na ten kalkulator haczewskii inne to jak byk wychodzi 10.01
ale u mnie cesarka to i tak wcześniej by zrobił mój lekarz ,
ale tak pytałam o te terminy bo widziałam ze nie ma jeszcze wątku styczniówki 2013 , kończy się na grudniu

Zgadza się, wykresy Czarni są piękne, ale z tego co pamiętam Sihaya twój tez był ładny:) Ja to nie bardzo umiem badać szyjkę a co do śluzu to zawsze mnie zmyla śluz i odczucie... dla mnie to to samo. No jakoś nie umiem za bardzo z tym śluzem i szyjką

Myniu.. nie porównuj nawet mojego do Czarni bo to zniewaga będzie dla niej ;)
ja też szyjki nie umiem badać więc nawet się za to nie biorę tak na poważnie, tylko tempka i śluz:) zawsze to coś:) o ile mam w ogóle jakiś śluz hahahaha

Myniu.. nie porównuj nawet mojego do Czarni bo to zniewaga będzie dla niej ;)
ja też szyjki nie umiem badać więc nawet się za to nie biorę tak na poważnie, tylko tempka i śluz:) zawsze to coś:) o ile mam w ogóle jakiś śluz hahahaha
No dobrze :-)Obiecuję, że to było przedostatni raz ;-) Nie chciałam nikogo znieważyć:) ale wy wszystkie macie takie ładne te wykresy. Ja to tylko temp mierzę i białko jaja zaznaczam:)

O kurcze laski nie mogę spodni mieć zapiętych tak mnie ciśnie na dole, nie to że się nakręcam ale zaczęłam się martwić, bo kurcze do @ tydzień , owu była to co to może być

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry