reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
U mnie piekne slonce. Jade zaraz na zakupy zeby kolacje zrobic jak wroce z wroclawia i z bratem ogladnac samochod bo chce kupic. Ja jako znawca mazdy moge mu cos podpowiedziec :-)

mgiełka... faktycznie w niektórych postach jest jakaś inna nazwa :szok: a jeśli chodzi o to jak się czujesz to ja miałam zupełnie tak samo... ból i wzdęcie brzucha, ból głowy, złe samopoczucie i to już na dobry tydzień przed spodziewaną @.... niestety to się teraz nasiliło ale i tak jestem szczęśliwa :-) wytrwam wszystko!!!!!

Witam dziewczyny
Nareszcie dotarłam po pracy do domu.

Sihaya tak mi lekarz mówił,że najlepiej jak prolaktyna jest na poziomie 10....Ja miałam w porywach ponad 70 więc biorę norprolac. Miesięczna kuracja 150 :shocked2: ale tylko po tym leku nie mam skutków ubocznych i moge normalnie funkcjonować. Mało tego brałam go miesiąc i w zeszłym cyklu zaszłam tylko poronienie było bo...za mało progesteronu więc teraz faszeruję się duphaston.

Dalej nie mam okresuuuuu kurczę to juz 5 dzień bez duphastonu....:-(

Hej Kochane
co tam u was, Widzę ze kilka z nas jest niepewnych bardzo dobrze może się zwiększy ta czerwień u nas....
ja jeszcze ciut i @, piersi już mnie bolą brzuch pobolewa jajniki również , noi na sprzątanie mnie wzięło więc prawda jest taka że to szkalarstwo przyjdzie :\
ostatnio wspomniałam o moim wykresie pytałam gdzie by już ustawić granicę temperatur ale nikt mi nie odpowiedział :(
Dziewczyną życze powodzenia w testowaniach życzę fasoleczek bo idzie lato więc aby nas było jak najwięcej, tym którym się udało życzę spokojnych 9-ciu miesięcy :)

Dzwoniłam do lekarza powiedział, że do ok 7 dni po ostatniej tabletce powinien się pojawić okres zobaczymy. A mówi się,że do 6 tygodni bo to zalezne jest od tego jak spada beta czy się wygoiło i kiedy była owulacja.U mnie nie było zabiegu a owulka była ok 10 kwietnia...cykle mam 30 dniowe a dzisiaj 34 tak bym chciała zacząć nowy cykl. od wczoraj temp spada więc może lada chwila okres się pojawi.:tak:

a u mnie przez chwile dużo sie wydarzyło
przyjechała moja kochana chrześnica ma prawie 2 lata rodzice do kina pojechali :)
pokłóciłam sie z mężem bo pojechał na ryby
na odstresowanie wszystkiego zrobiłam sobie popcorn i kawkę :)
Grzanka pisałyśmy Ci ze za wczesnie na ustawienie granicy... a teraz nie mam zielonego pojecia jak dla mnie za malo informacji
Sailor tak do 7 dni a jak bedziesz brac kilka cykli to zmniejszy sie do max 2 :) temperatura spadła już ponizej podstawowej wiec na pewno sie pojawi

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry