reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Dzięki mgiełko, dobrze wpisałaś :-) nie chce mi się iść do pracy ruch będzie bardzo duży jak to w markecie w 1 dzień nowej promocji. Ciepło dzisiaj ponad 20 stopni naszykowałam okularki przeciwsłoneczne i mam zamiar udać się do pracy spacerkiem.
Trochę ruchu nie zaszkodzi.

Karolko ja słyszałam, że własnie wtedy kiedy człowiek najbardziej zalatany i zajęć ma pełno plany itd wtedy się udaje :happy2:

no ale tydzien czasu to taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak długooooooooooooooooooo
haha
ja wycinak motylki w pracy dla moich małych uczniów dziś czwartek czyli dzień w którym jade do przedszkola uczyć maluchy angielskiego

Może sie lista odczarowała i teraz będzie czerwono jak maków na polu :D
ehhh ja też chce pozytywa... ale zobaczymy, wczoraj strasznie mnie w podbrzuszu zaciągnęło że nie mogłam po schodach wejść jeszcze troszeczke takiego bólu i postanowiłabym na pogotowie jechać ale jak sie położyłam to się uspokoiło....
jak sprawdzałam z ciekawoście czy na sie trafiło w dni płodne to jak najbardziej w tym miesiącu były okazje :) a czy wykwitnie fasoleczka ciekawe...
Mgiełka kciukaski trzymam :) kiedy chcesz testować ??

Może sie lista odczarowała i teraz będzie czerwono jak maków na polu :D
ehhh ja też chce pozytywa... ale zobaczymy, wczoraj strasznie mnie w podbrzuszu zaciągnęło że nie mogłam po schodach wejść jeszcze troszeczke takiego bólu i postanowiłabym na pogotowie jechać ale jak sie położyłam to się uspokoiło....
jak sprawdzałam z ciekawoście czy na sie trafiło w dni płodne to jak najbardziej w tym miesiącu były okazje :) a czy wykwitnie fasoleczka ciekawe...
Mgiełka kciukaski trzymam :) kiedy chcesz testować ??

no ja hmmm na przykład dziś ? hehe nie no żartuje może w poniedziałek? to będzie 3 dni do @

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry