agnieszka116
Mama Dominiki i Antosia;)
A o której zawsze mierzysz? wstawałaś z łóżka między jednym a drugim mierzeniem?
no właśnie nie wstawałam ,a mierze zawsze o 6:10
A Anke się odzywała wczoraj? miała iść do lekarza
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A o której zawsze mierzysz? wstawałaś z łóżka między jednym a drugim mierzeniem?
Witam nowe staraczkiPowodzenia życzę
M_monia to chyba straciła dzidzię bardzo szybciutko, krótko po tym jak się dowiedziała o ciąży więc może jednak dajmy jej troszkę czasu na ogarnięcie się? Chyba, że pomyliłam Monie
W takim razie ta pierwsza prawidłowa. Musisz mierzyć zawsze mniej więcej o tej samej porze. Dopuszczalne są półtoragodzinne odchylenia. I koniecznie bez wstawania. najlepiej to drugi raz nie mierzyć bo zawsze wyjdzie coś innegono właśnie nie wstawałam ,a mierze zawsze o 6:10
A Anke się odzywała wczoraj? miała iść do lekarza
karola_2907
dzibku dawno Cię nie było co słychać... napisz od czasu do czasu![]()
eh jak mnie wzdęło.... zaczęłam pić coffe ale rozpuszczalną i tylko jeną dziennie ...jak pieknie na dwrze a ja w pracy... ale jeszcze jutro i wolne mam przez 4 dni
ale będę szaleć z moim
![]()
Kochana ja tak zalatana że nie mam siły na s\nic nie mówiąc już o czasie.... Zbliżają się egzaminy i ja z nosem w książce siedzę... do tego chcę zmienić pracę i szukam ciągle... teraz czekam na odpowiedź i tak w koło
Poza tym staram się też o dzidzi ... jedyne co się spięłam to mierzenie temp i czekam... Kurcze widzę, że się ruszyło na naszej liśćie... och kiedy my będziemy na tej czerwonej liście:-):-):-)
Kochana nie bój żabola i nam sie uda chodż łatwo pisać a w serduszku tak bardzo się pragnie maleństwa.... wiem co czujesz.
no to co życzę udanych egzaminów i sie nie zamęczaj wypoczywaj bo umysł wyspany to umysł otwarty
bardzo sie ciesze że mierzysz to jest naprawde uwygodnienie i oszczędność pieniążków by nie robić bez sensu testów tylko świadomie wiemy tempka spada więc nadziei nawet nie ma i zmartwień głowa do góry![]()
najważniejsze że sie lista ruszyła teraz może z górki będzie w końcu lato czas pszczółkowania by tego psyyykaniem nie nazwać za głośno![]()