reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
no właśnie nie wstawałam ,a mierze zawsze o 6:10

A Anke się odzywała wczoraj? miała iść do lekarza
W takim razie ta pierwsza prawidłowa. Musisz mierzyć zawsze mniej więcej o tej samej porze. Dopuszczalne są półtoragodzinne odchylenia. I koniecznie bez wstawania. najlepiej to drugi raz nie mierzyć bo zawsze wyjdzie coś innego:) lepiej sobie w głowie nie mącić :)

U mnie dziś temp spadła poniżej podstawowej i cała drżę, żeby jutro @ nie dostać. Powinnam dopiero w niedzielę i nie chcę wcześniej :( ale u mnie spadek zawsze był dzień przed... łudzę się jeszcze że to może przez tą chorobę... Ja nie chcę @ jutro!!!

a ja właśnie nie wiem kiedy dostanę @ wpisałam datę na liście tak jak bym miała normalny cykl ,powinna przyjść do 6 tygodni ,ale mam wielką nadzieję ze przyjdzie w terminie

dzięki dziewczyny

Ostatnia edycja:
karola_2907
dzibku dawno Cię nie było co słychać... napisz od czasu do czasu :)
eh jak mnie wzdęło.... zaczęłam pić coffe ale rozpuszczalną i tylko jeną dziennie ... :) jak pieknie na dwrze a ja w pracy... ale jeszcze jutro i wolne mam przez 4 dni :) ale będę szaleć z moim :)

Kochana ja tak zalatana że nie mam siły na s\nic nie mówiąc już o czasie.... Zbliżają się egzaminy i ja z nosem w książce siedzę... do tego chcę zmienić pracę i szukam ciągle... teraz czekam na odpowiedź i tak w koło :)

Poza tym staram się też o dzidzi ... jedyne co się spięłam to mierzenie temp i czekam... Kurcze widzę, że się ruszyło na naszej liśćie... och kiedy my będziemy na tej czerwonej liście :) :-):-):-)

Kochana ja tak zalatana że nie mam siły na s\nic nie mówiąc już o czasie.... Zbliżają się egzaminy i ja z nosem w książce siedzę... do tego chcę zmienić pracę i szukam ciągle... teraz czekam na odpowiedź i tak w koło :)

Poza tym staram się też o dzidzi ... jedyne co się spięłam to mierzenie temp i czekam... Kurcze widzę, że się ruszyło na naszej liśćie... och kiedy my będziemy na tej czerwonej liście :) :-):-):-)

Kochana nie bój żabola i nam sie uda chodż łatwo pisać a w serduszku tak bardzo się pragnie maleństwa.... wiem co czujesz.
no to co życzę udanych egzaminów i sie nie zamęczaj wypoczywaj bo umysł wyspany to umysł otwarty :)
bardzo sie ciesze że mierzysz to jest naprawde uwygodnienie i oszczędność pieniążków by nie robić bez sensu testów tylko świadomie wiemy tempka spada więc nadziei nawet nie ma i zmartwień głowa do góry :)
najważniejsze że sie lista ruszyła teraz może z górki będzie w końcu lato czas pszczółkowania by tego psyyykaniem nie nazwać za głośno :)

reklama
Kochana nie bój żabola i nam sie uda chodż łatwo pisać a w serduszku tak bardzo się pragnie maleństwa.... wiem co czujesz.
no to co życzę udanych egzaminów i sie nie zamęczaj wypoczywaj bo umysł wyspany to umysł otwarty :)
bardzo sie ciesze że mierzysz to jest naprawde uwygodnienie i oszczędność pieniążków by nie robić bez sensu testów tylko świadomie wiemy tempka spada więc nadziei nawet nie ma i zmartwień głowa do góry :)
najważniejsze że sie lista ruszyła teraz może z górki będzie w końcu lato czas pszczółkowania by tego psyyykaniem nie nazwać za głośno :)

No w końcu gdzieś czytałam, że najlepszy czas na poczęcie to wiosna .. lato.. więc może może :) Warto latem zajść w ciążę - Kobieta.pl

Ważne, że się ta lista ruszyła bo taki zastój był :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry