reklama

Staranka od stycznia 2012.

Dzięki mgiełko, dobrze wpisałaś :-) nie chce mi się iść do pracy ruch będzie bardzo duży jak to w markecie w 1 dzień nowej promocji. Ciepło dzisiaj ponad 20 stopni naszykowałam okularki przeciwsłoneczne i mam zamiar udać się do pracy spacerkiem.
Trochę ruchu nie zaszkodzi.

Karolko ja słyszałam, że własnie wtedy kiedy człowiek najbardziej zalatany i zajęć ma pełno plany itd wtedy się udaje :happy2:

O to bardzo dobrze :) Oby tak i u mnie było :) W sumie to teraz tyle zajęć, że nawet mało co myślę o dzidzi więc może może się uda :)

Dzięki za artykuł.. :)

Proszę bardzo :):-D:-D:-D:-D

reklama
Mgielka nie rob testu !! Czekaj do terminu! I sie nie nakrecaj :-) wyobraz sobie to ze sie nie nakrecasz i jakie to bedzie zaskoczenie zobaczyc dwie krechy.

Ja mam jeszcze 11 dni do testowania i chyba jajko zniosę do tego czasu. Nie wiem jak niektóre kobitki się dowiadują o ciąży dopiero w 3 mcu :) Ja to już bym chciała wiedzieć, zaraz teraz! :) Mnie wczoraj wieczorem jajnik kłuł ale to za wcześnie chyba na jakiś objaw bo owu była w niedzielę.

my juz po spacerku ;d
ja nie moge przestać myslec ;[;[ ;p
ogólnie cos sie dzieje, chyba owu sie zbliża bo mnie jajniki bolą, także jutro tulimy i mam nadzieje ze cos z tgego bedzie ;d

a w krakowie dzis upał ;d ja w krókim rękawku od rana, mała w koszulce, a jak widze dzieci poubierane w kurtki i czapki to mnie szlag trafia ;[;[;[ przecież takie ciepło jest ;OO

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry