reklama

Staranka od stycznia 2012.

no Czarni cudny test
a grzanka ty od kiedy masz takie objawy ?
mnie zaczęły piersi piec , ale brzuch zaboli tylko czasem, na przykład jak kaszle
sama nie wydaje mi sie ze mam objawy jak jesienią ale sama nie wiem moze to na okres tak wczesniej

reklama
Mgiełka
ze dwa tygodnie, wczoraj tylko straszny ucisk wziął mnie dwa razy że ledwo co ujść mogłam dzisiaj w pracy ciągnie jajniki cisza, piersi bolą standardowo jak przed @ tylko apetyt wiekszy mam bardzo ale to też tłumaczę @, jak by nie mówić to trafiliśmy w odpowiednie dni jak tak sobie przepatrzyłam co sie kiedy działo, ale któż to wie....
wzdety mam brzuch strasznie nie mogę dopiąć spodni... i spałabym non stop ale to ze spaniem od 3 dni mam wiec po prostu przemęcznie....

to kurcze jak objawy ciążowe, a potem przychodzi @ i człowiek nie może się pozbierać , ale nie życzę nam tego zmykam troche popracować

nie njakręcam sie ale nie moge sie dospac i jadłabym i jadła, mój mi coś wspomniał że jakoś tak ostatnio niemrawo wyglądam.. może jakieś przeziębienie albo coś ... ale było by fajnie jak by nam sie udało jak i całej reszcie ogólenie :)
najgorsze jest to że dospać sie nie moge i chodze jak wampir teraz jak mialam wolne to cala noc przespalam po poludniu 2 godziny spalam wieczorem wczesnie do wyra bo senna i tak w kółko...

po za tym Mgiełka chyba mamy podobny termin @ ;d

reklama
ja jakoś nie dowierzam że mogłabym mieć to szczęście...
ale od tygodnia kocham jeść kocham.... i non stop mam coś w zębach... ja za to pije bardzo dużo soku porzeczkowego ale domowej roboty bardzo dużo...
i siusiu latam.. ale jak zawsze tłumacze to @ ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry