Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kurcze a ja zjadłam samotne ciastko swoje imieninowe, bo mi się goście wykruszyli i kurcze zemdliło mnie strasznie
buuu aż mi się ślina zbiera, brzuch czasem zaćmi, ale kurcze piersi mnie przestały boleć, wiece mam takie głupie wrażenie że może i doszło do zapłodnienia ale do zagnieżdżenia już nie
Basia nie chcialam Ci mowic zeby Cie nie nakrecac wczesniej ale jak zaczelas pisac o soku pomidorowym to juz mialam przeczucie co do Ciebie :-) moja mama cala ciaze z moim bratem mlodszym wypijala hektolitry soku pomidorowego:-) GRATULUJE Ci z calego serca :-)
nie było mnie parę dni bo mam zły czas i jestem rozbita totalnie...nio i mnie coś ominęło...
aaaaa...Czarni kachana! Komu jak komu ale Tobie się należało, gatuluję II kresek! Oby wszystko się dobrze było :*
ja mam do was pytanie, biorę duphaston na wywołanie @ i dziś mam lekkie plamienie na brązowo, lekarz powiedział że jak się pojawi @ to mam przestac brac..tylko nie wiem czy to pl na brązowo to też się zalicza do okresu?Czy mam dalej brac?? Pomóżcie proszę
mam nadzieję że zacznę nowy cykl bo paskudnie się czuję
Sailor widzę że do Ciebie dotarła ja się po raz pierwszy tak ucieszyłam jak zobaczyłam to plamienie
Aguś dziekuje
jak masz plamienia dlelkatne to nadal bierz póki Ci sie krew nie pojawi
A no cisza mnie na porządki wzięło
sprzątanie pranie i takie tam )