reklama

Staranka od stycznia 2012.

niby nic a tak wiele i powiem wam że przypadki są najlepsze bo ja nawet nie miałam pojęcia że będę mieć płodne i patrz bach dużo jest w psychice kobiety ja nawet o tym nie pomyślałam i poszło :)
&&&&&&&&&&&
zrobi sie czerwono będzie lecieć lawinowo :)

reklama
ja to mam ogrom małych dzieci do okoła siebie tak prawde mowiac to caly dzien wywyołuje zdjęcia maluchów od narodzin po 3 latka, zdjecia do paszportów, siostry mają maleństwa brat ma i te pytania kiedy ja... ale mam to po mału w dupiemaniu jak to sie mówi... ;P
Działamy działamy dziewczyny ;p

Czarni kiedy planujesz wizytę u lekarza albo betę ?

Czarni piękne teściory!!!!! identyczne jaku mnie!!! widzę, że już suwaczek ciążowy zrobiłaś. Ja troszkę się obawiałam, że za szybko ale jak Ty masz to i JA.

ja mam wizytę na 4 maja w moje imieninki, może w końcu przełamię serię czarnych moich imienin.... dwa lata temu zginął tragicznie mój chrzestny a rok temu był pogrzeb mojej mamy... dzisiaj z resztą jest już rok jak jej nie ma.... :-( brakuje jej cholernie..... za szybko odeszła..... :-(:-(:-(:sad::sad::sad:

Goko wiem jak to jest stracić rodziców tak szybko współczuję.
a zła passa już na pewno minęła z wiadomością o Twojej ciąży,

a ja teraz skoczyłam na market kupić am na obiad dla siebie i przede mną w kolejce u dziewczyny w koszyku rzucił mi sie test ciążowy ....
może to znak :P

Agnieszka trzymamy kciuki musi być dobrze innej perspektywy nie można zakładać :)

cześć kochane:) ja właśnie wróciłam od gin, wpadłam tylko zdać Wam relację i pędzę do dermatologa.
To tak... przed wizytą zrobiłam jeszcze test owu (wczoraj negatywny) a dziś tak wielka i ciemna krecha jak z krakowa nad morze;)
A na wizycie, pani doktor wypytała solidnie o wszystko, zbadała i:
endometrium ładne grubiutkie,
szyjka lekko otwarta rozpulchniona czeka na plemniczki,
dużo płodnego śluzu (a ja myślałam, że go nie mam hehe)
pęcherzyk piękny duży i albo właśnie pękł albo za chwilę to zrobi;)

Dostałam Castangus na złagodzenie @ i wyregulowanie cykli (bo przedostatnio te 35 dni miałam), przy okazji zbije mi troszkę prolaktynę z tych 26 i do tego duphaston - bo nie zaszkodzi a może pomoże:)

Za dwa miesiące do kontroli czy coś się zmieniło/poprawiło, ewentualnie z fasolką:)

acha, dodam jeszcze, że wyniki tarczycy(tsh, th4) i progesteronu ok:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry