reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka od stycznia 2012.

hej Kobietki:* wpadłam tylko Wam pożyczyc miłego dnia. nie mam dziś czasu na nic. gości mamy wieczorem na grila no i od rana zakupy, pieczenie, gotowanie i przygotowywanie:szok: teraz ide sprzatac, choc to najgorsze... nie lubie sprzatac. i z odkurzaczem chyba nigdy nie bedę za pan brat:-D
milego weekendu:*:-)

reklama
hej Kochane:D
widzę że wszystkie dzisiaj na opalanku no no:D ja niedawno wróciłam do domku z pracy idę się nacieszyć mężem bo właśnie wrócił i za chwilkę znów wyjeżdża do później :*:*
Miłego opalanka:D

hej dziewczyny czy jak taka tepka jest u mnie to napewno juz brak ciąży? sutki mnie swędzą i szczypią, i jajniki pobolewają i czasem zakują,
tak sobie myśle czy napewno już nie ma szans na ciążę? dziewczyny? napiszcie

Znów mężuś wyjechał :( wróci 3 maja ale dół. ehh
no faktycznie dzisiaj straszne pustki ahh
mgielko kochana jakieś takie dziwne masz te objawy :p może faktycznie jeszcze jest szansa:D zabierajta sie do roboty^^

hej dziewczyny ,ale jestem wymęczona po tej szkole i jeszcze jutro:-:)-( masakra za gorąco
moja niunia cały dzień na podwórko biegała z tata jak ją zobaczyłam aż się przestraszyłam taka czerwona ,ale na szczęście tata posmarował kremem

Ostatnia edycja:
Mgiełko ja tam się nie znam ale mam nadzieję, że jeszcze nic straconego :)

Ja dziś po opalaniu ... ale mnie złapało ładnie... taka jakaś wymęczona jestem... chyba dziś wszystkie dziewczyny na słoneczku były bo taka cisza przez cały dzień...

Oj chyba się położę i zapuszczę jakiś filmik :) :-):-):-):-)

Ja to dzisiaj Ciocio pelna geba :-) latam za Mala jak szalona :-) hehehehe a teraz z powrotem we wroclawiu z przyjaciolka ktora wlasnie corcie usypia. Juz sie dzisiaj smialam bo Mala co na mnie patrzyla to podnosila glowa na zasadzie "siema" i od razu z tekstem "ciocio" :-) heheh sloooooodycz :-)

witajcie wpadłam tylko dodać tempkę i zmykam na rowery, z dzisiejszą odeszła moja nadzieja na ciążę,niestety nie znam się na tym ale jeśli w tamtym cyklu utrzymywała się w drugiej fazie 37,10 38,98 i potem w dzien @ spadła na 36,7 to znaczy że powinnam mieć o wiele wyższe temperatury gdyby to była ciąża niż mam prawda?
mam dość chwilowo i jestem zniechęcona

reklama
Do góry