agaga82
Aktywna w BB
Witajcie!
W Poznaniu dziś kolejny dzień pięknej pogody, choć niewiele z niego mam, bo już w pracy:-(. Ale urwę się szybciej, swoje zrobiłam i nic się nie dzieje.
Grzanka - piękny masz wykresik!:-) nic więcej nie mówię, aby nie zapeszyć;-)
Mynia, mgiełka - trzymam za Was kciuki!
Mynia - też mamy kota, przybłędę - przygaręliśmy go zimą. Obawiam się, że przelewam na niego instynkt macierzyński, który we mnie gwałtownie wzbiera.
Przypomniałam sobie właśnie co musiały przeżywać koty mojego dzieciństwa - przebieranki w niemowlęce ubranka i spacery w wózeczku dla lalek
.
Byłam taka okrutna!
Na szczęście nasz obecny kocur musi znosić tylko częste mizianie,co właściwie bardzo lubi.
Pozdrawiam gorąco!
W Poznaniu dziś kolejny dzień pięknej pogody, choć niewiele z niego mam, bo już w pracy:-(. Ale urwę się szybciej, swoje zrobiłam i nic się nie dzieje.
Grzanka - piękny masz wykresik!:-) nic więcej nie mówię, aby nie zapeszyć;-)
Mynia, mgiełka - trzymam za Was kciuki!
Mynia - też mamy kota, przybłędę - przygaręliśmy go zimą. Obawiam się, że przelewam na niego instynkt macierzyński, który we mnie gwałtownie wzbiera.
Przypomniałam sobie właśnie co musiały przeżywać koty mojego dzieciństwa - przebieranki w niemowlęce ubranka i spacery w wózeczku dla lalek

.Byłam taka okrutna!
Na szczęście nasz obecny kocur musi znosić tylko częste mizianie,co właściwie bardzo lubi.Pozdrawiam gorąco!
jak wróci W z pracy to pojedziemy mu butki kupic.