reklama

Staranka od stycznia 2012.

hejka!
wróciliśmy od rodzinki, cały dzień bawiłam 3 dzieci, byłam wykończona :p, ale fajnie było. Cudownie jest trzymać w ramionach miesięczne dzieciątko :)
Ja dalej mam @, więc dziwnie, ale pewnie po lekach. Zakupiłam olej z wiesiołka, ogólnie staram się pozytywnie nastawić na ten miesiąc.

Grzanka rzeczywiście wykresik obiecująco wygląda :) trzymam kciuki, i niech Cię brzusio nie boli :*

reklama
Cześc Aguś... no fajnie zabawiać taką gromadkę dzieciaczków ... ja siedze w pracy....
zastanawiam sie czy wasnie moje dolegliwości żołądkowe mogą być spowodowane właśnie tym wykresikiem że tak powiem....
co zjem to wzdęcie...
i tak w kółko..

test.jpgDziewczyny mam pytanie ot tak z głupia zrobiłam sobie owulacyjny teścik bo mi został z poprzedniej paczki. Mam dzisiaj 7 dc czy wam przed owulką też te LH takie dosyć ciemne wychodziły????:confused2:

Zobacz załącznik 460850Dziewczyny mam pytanie ot tak z głupia zrobiłam sobie owulacyjny teścik bo mi został z poprzedniej paczki. Mam dzisiaj 7 dc czy wam przed owulką też te LH takie dosyć ciemne wychodziły????:confused2:

hej Moje Kochane:* ja już po pracce jeszcze kilka dni takich nudności i zejdę odbija mi się strasznie najgorsze jest to ze nic nie moge jesc:(:(

Sailor 7 dc to troszke za malo na 2 kreseczki wyrazne.

tu taka mała sciągaweczka :
Długość cyklu (w dniach)- Prawdopodobny okres wystąpienia owulacji
26 10-14 dzień cyklu
27 11-15 dzień cyklu
28 12-16 dzień cyklu
29 13-17 dzień cyklu
30 14-18 dzień cyklu
31 15-19 dzień cyklu
32 16-20 dzień cyklu
33 17-21 dzień cyklu
34 18-22 dzień cyklu
35 19-23 dzień cyklu
36 20-24 dzień cyklu
37 21-25 dzień cyklu
38 22-26 dzień cyklu

u mnie nigdy nie wychodzily tak wczesnie 2 kreseczki dziwne bardzo dziwne.

Grzanka coś mi się wydaje Skarbie że zmienisz swój kolorek na czerwony:P wykres naprawde obiecujący :)

Kiedyś za młodu miewałam cykle 26-27 dniowe ale to było dawno hm... no właśnie nie wiem co mysleć taki ciemny wyszedł mi ostatnio ok 16-17 dc a owulka ok 19 dc wczesniej bladziochy były...

reklama
Sailor ja bym Ci radziła jutro ponowić teścik przede wszystkim zrób go o tej samej porze ale broń boże z moczu porannego:D:D i najważniejsze ogranicz maksymalnie spożycie płynów. i daj znać co wyszło:D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry