reklama

Staranka od stycznia 2012.

hejka:)
My dziś mieliśmy cały dzień zajęty, najpierw zakupy działkowe - dodatkowe leżaki, węgiel, donice i takie tam...
Potem się nagoniłam za kapeluszem słomkowym dla szwagra ale lipa.. nie było nigdzie takiego jak chciałam - skończyło się na koszulce i donicy lawendy;)
Potem obiad w knajpce chinskiej i na koniec wycieczka rowerowa:) chyba te ostatnie grille mi zaszkodziły bo jakoś ciężko szło mi dziś pedałowanie.. uff...namęczyłam się...

Myniu jak tam się czujesz po eliksirach małpowych?;) niesamowite jakich tu się rzeczy można dowiedzieć hehe:)
A taki kocyk własnoręcznie robiony - cudeńko:) może też się kiedyś zgłoszę do Ciebie z zamówieniem:D

Grzaneczko ściskam mocno i Ciebie i kciuki:) czekamy na dobre nowiny:)

U mnie na razie spokój, po owulacji już parę dni, jakieś 9 dni do @, objawów jako takich brak - jedynie czasem podbrzusze zakłuje, ostatnio też przy przytulankach tak mnie bolało, że szok.. i dziś na rowerze czasem takie dziwne pobolewanie... ale nie doszukuję się, staram się nie myśleć, mąż dziś podsumował sytuację mówiąc "my już swoje zrobiliśmy" heh teraz tylko czekać nam pozostaje:)

reklama
grzanka trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i chyba bym nie wytrzymała z testem...... mi bobo niebieski wyszedł pozytywny na dwa dni przed spodziewaną @

Bobo Niebieski ma czułość 10 a zwykły test 20-25. Mam w domu zachomikowany 1 bobo niebieski i tylko czatuję kiedy będę go mogła uzyc a tu tyyyyle czasu :-)

Ja po stracie patrzę na to inaczej. bardzo chcę wiedzieć szybko i potem się oszczędzać...poza tym muszę brać dalej duphaston na podtrzymanie fasolki:tak:

Witam chciałabym do was dołączyć dzisiaj odstawiam anty i mam zamiar zacząć staranki o drugą dzidzię. Mam już 15 miesięcznego synka. Bardzo bym chciała wspólnie z wami przetrwać ten czas starań.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry