reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Sihaya, specyfiki na razie nie pomagają, troszkę zaczyna boleć dół bvrzucha ale na @ dziś już szans raczej nie ma.... ale kupiłam w aptece castagnus i zaczęłam znowu brać, drugą serię. Może mi przyśpieszy owu w następnym cyklu. A kocyk musiałabym zacząć jak tylko zafasolkujesz:) Bo ja mam taki problem z moimi robótkami, że zapalam się do 10 rzeczy na raz i potem problem jest ze skończeniem. Dlatego staram się nigdy nikomu niczego nie obiecywać bo różnie to się u mnie kończy.
Ale jak dokończę kocyk na pewno się nie powstrzymam i się pochwalę wam
Julka witamy:)
Grzanko mój rozum też podpowiadałby mi żeby poczekać tylko serducho pewnie by się pierwsze po test wyrywało:) Ale jeśli tylko dasz radę to wytrzymaj.

ja nie wiem sie boje dzisiaj fakt faktem wychodzi na 28dc... wiec dzisiaj powinnam dostać@
alee sie przedłuża mi to z miesiąca na miesiąć... boje sie ....
staram sie nie myśleć o tym żeby mogło być na nie ... miejmy nadzieje i dużo wiary :)

reklama
... ale mam smaka na frytki!! kolacje niby już zjadłam, teraz zamiast frytek wsunęłam banana i nie pomogło ehh... ale na fryty to raczej nie ma szans:( chyba, że jak mąż wróci do domku to się zlituje i pojedziemy;)

Grzanka nie bój się!:) oddychaj głęboko;) i cierpliwie czekaj z uśmiechem na twarzy:)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry