Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Sihaya, specyfiki na razie nie pomagają, troszkę zaczyna boleć dół bvrzucha ale na @ dziś już szans raczej nie ma.... ale kupiłam w aptece castagnus i zaczęłam znowu brać, drugą serię. Może mi przyśpieszy owu w następnym cyklu. A kocyk musiałabym zacząć jak tylko zafasolkujesz Bo ja mam taki problem z moimi robótkami, że zapalam się do 10 rzeczy na raz i potem problem jest ze skończeniem. Dlatego staram się nigdy nikomu niczego nie obiecywać bo różnie to się u mnie kończy.
Ale jak dokończę kocyk na pewno się nie powstrzymam i się pochwalę wam Julka witamy Grzanko mój rozum też podpowiadałby mi żeby poczekać tylko serducho pewnie by się pierwsze po test wyrywało Ale jeśli tylko dasz radę to wytrzymaj.
ja nie wiem sie boje dzisiaj fakt faktem wychodzi na 28dc... wiec dzisiaj powinnam dostać@
alee sie przedłuża mi to z miesiąca na miesiąć... boje sie ....
staram sie nie myśleć o tym żeby mogło być na nie ... miejmy nadzieje i dużo wiary
... ale mam smaka na frytki!! kolacje niby już zjadłam, teraz zamiast frytek wsunęłam banana i nie pomogło ehh... ale na fryty to raczej nie ma szans chyba, że jak mąż wróci do domku to się zlituje i pojedziemy
Grzanka nie bój się! oddychaj głęboko i cierpliwie czekaj z uśmiechem na twarzy