reklama

Staranka od stycznia 2012.

Ale cisza się zrobiła:(
To ja też uciekam.
Jutro rano wyjeżdżamy do bielska, powrót wieczorem w sobotę - mam nadzieję, że same fasolkowte wiadomości będą tu na mnie czekać:)

reklama
Witaj Julka!

Sailor, mi też kiedyś wyszedł tak wcześnie pozytywny test owulacyjny, ale potem szybko zbladł, a potem w terminie owu. znowu był pozytywny. Podobno tak się zdarza jak ktoś ma ogólnie wysokie stężenie LH.

Grzanka, trzymamy kciuki, oby było po naszej i Twojej myśli.

Sihaya, zazdroszczę tych zakupów działkowych.

Mynia, w takim razie na wieczór dużo brzuszków i wysiłku fizycznego, żeby najpóźniej rano się @ pojawiła:)

Dziękuję bardzo za tak miłe przyjęcie. Bardzo duże piszecie będę się starać za wami nadążyć na tyle na ile pozwoli mi praca i malutkie dziecko. O synusia staraliśmy się 8 miesięcy ostatnie trzy cykle pomagaliśmy sobie testami na owu. Powiem wam że najśmieszniejsze jest to że ten ostatni cykl, w którym zaszłam to był akurat cykl, który sobie odpuściliśmy. Ja w dniach owu miałam jakąś delegacje a później z delegacji jechałam na panieński do kumpeli i w sumie z mężem zadziałaliśmy w ostatnim wolnym terminie i się udało. Teraz wychodzę z założenia że nadmiar starania daje odwrotne rezultaty. Trzymam kciuki żebyśmy wszystkie szybko zafasolkowały i mogły się szybko cieszyć skarbami. Mój już jeden słodko śpi w łóżeczku :-)

Mynia, jak dzisiaj brzusio pobolewa, to @zapewne jutro przyjdzie;)
Co do kotów, to czytałam, że kiedy przyniesie się dzieciątko do domu nie należy przeganiać zwierzaka, tylko pozwolić mu obwąchać nowego członka rodziny. A najlepiej jak mąż przyniesie do domu jeszcze ze szpitala jakąś rzecz dzieciątka aby kot mógł się oswoić z zapachem zanim wprowadzi się dzidzia. Obyś miała jak najszybciej okazję przetestować ten sposób:)

Grzanka - wiem że łatwo powiedzieć, ale może spróbuj zająć myśli czymś innym - może jakiś wieczór filmowy, najlepiej komediowy :biggrin2:, spacerek, cokolwiek, tylko się tak nie denerwuj! Jestem dobrej myśli:)

Julka -Witaj:)

Własnie zjadłam obiadek męzulka :)
kupiłam chipsy na wieczór, będzie dobry film sherlok do tego chipsy miłośc mojego kochnego i dużo czułości :)
co do przytulanek to postanowiliśmy sie troszeczkę wstrzymać... w razie W :)
wieczór zapowiada sie sympatycznie jeść mi sie chce ... :D

Agaga mam nadzieję, że będziemy razem testować te kocie zwyczaje i to niebawem bo my tu najstarsze więc należałoby jakoś reprezentować ten nasz najlepszy rocznik ;P Ten mój Figiel to taki dziki, że bałabym się chyba tak mu pozwolić obwąchać ale też słyszałam że tak właśnie się powinno zrobić. Nawet znajoma tak zrobiła i powiem Ci, że zdziałało. Kot w dziecku zakochany, asystuje przy karmieniu, przy kąpieli i traktuje bobasa jak ósmy cud świata:)

witam wieczornie :))
och znowu zabiegany dzień ten weekend minie mi mega szybko :)
jak plany sie nie zmienia jutro kierunek aquapark :)))
Julia witaj serdecznie
Grzanka kochana :) wykresik rewelka :) szkoda że masz mało opisany wykres i cieżko mi jest wyznaczyć twoją owulkę mozesz mi powiedziec kiedy miałaś?
bo z tego co ja patrzę to chyba 12 bo 13 miałaś skok temperatury

reklama
no własnie i to jest trochę cieżko teraz określić powiem że "książkowo" skok temperatury jest po owulacji a granice wyższych temperaatur ustawia się od wysokiej 6 ostatnich...
to wychodziło by na owu 12 bo 18 dnia cyklu nie miałas tempki nie mierzonej a wtedy mógł by być ten skok
a wiec jak miałas 12 owu 13 granice temperatur to dziś masz 16 dzień czyli jezeli temperatura utrzymuje sie 16 18 dni ponad podstawowej mozna podejrzewać ciaże a jeżeli owu była tak jak pisałam wczensiej to masz 11 dzień wiec ta ostatnia faza trwa miedzy 10 a 16 dni wiec też albo moze sie pojawic albo jeszcze nie
wiec sama musisz zdecydować czy robic test w poprzednim miesiacu było 13 dni do @ wiec jednym słowem jest okrecono :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry