reklama

Staranka od stycznia 2012.

ja własnie zamykam laptopo i lecimy na Przyłęk w okolice Nowego Tomyśla am gdzie sie wychowałam i urodziłam w końcu zobacze siostrty syna i reszte rodziny oj jak sie ciesze :)
uciekam miłego kochane

reklama
Witam :-) grzana superrowo ;-) to dziś do apteki jutro rano zmierzyć tempke jak będzie git to robimy teściora :-D
Nasze plany to artapapk raczej sie nic nie zmieni ale moje dzieci muszą wstać ;-)

Ja dzisiaj choruję. Przeziębienie nie odpuszcza. Wczoraj wieczorem wzięłam antybiotyk ale taki nie bardzo mocny. Mam nadzieję, że pomoże i bardzo nie zakłóci owulki, która ma być za ok 10 dni. Dzień będę spędzać więc w domu na kurowaniu się.:-(

Witajcie w kolejny piękny dzień:)
My się zaraz zbieramy chyba na żaglówkę nad Żywieckie:)
u mnie dzisiaj dopiero 8dc, a podbrzusze zaczęło z samego rana mnie boleć, chyba za bardzo się nad tym zastanawiam - pewnie dawniej w ogóle na to nie zwracałam uwagi.

Pozdrawiam wszystkie i życzę miłego dnia.

Witam Dziewoje Moje :)

Witam nowa staraczke Julke :-)

Grzanka czysta rewelacja z tym Twoim wykresem :-) mam nadzieje ze fasolinka zagoscila u ciebie :)

Basiu wyslalam wczoraj autografy. Tylko nie smiej sie z koperty bo nie mialam w firmie innej a poczta juz byla zamknieta :-) hehehe

A ja wraz z moim A wczoraj wprowadzalismy graty na nowe mieszkanie, dzisiaj druga czesc. Dobrze ze to tylko pietro wyzej :-)

reklama
No my musimy tylko jeszcze wstawic kanape, tv, pralke, zmywarke i powiesic obrazki. :-) nawet firanki w sypialni wisza :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry