Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ja własnie zamykam laptopo i lecimy na Przyłęk w okolice Nowego Tomyśla am gdzie sie wychowałam i urodziłam w końcu zobacze siostrty syna i reszte rodziny oj jak sie ciesze
uciekam miłego kochane
Witam :-) grzana superrowo ;-) to dziś do apteki jutro rano zmierzyć tempke jak będzie git to robimy teściora
Nasze plany to artapapk raczej sie nic nie zmieni ale moje dzieci muszą wstać ;-)
Ja dzisiaj choruję. Przeziębienie nie odpuszcza. Wczoraj wieczorem wzięłam antybiotyk ale taki nie bardzo mocny. Mam nadzieję, że pomoże i bardzo nie zakłóci owulki, która ma być za ok 10 dni. Dzień będę spędzać więc w domu na kurowaniu się.:-(
Witajcie w kolejny piękny dzień
My się zaraz zbieramy chyba na żaglówkę nad Żywieckie
u mnie dzisiaj dopiero 8dc, a podbrzusze zaczęło z samego rana mnie boleć, chyba za bardzo się nad tym zastanawiam - pewnie dawniej w ogóle na to nie zwracałam uwagi.