reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Cześć Moje Kochane:*
jupi w końcu mężuś wrócił szkoda że nie w tym czasie co powinien:D:D
ja dzisiaj pełen relaks. czuję się już znacznie lepiej.
miłego dzioneczka Wam życzę :)

hejo!

u mnie też relaksik, mąż gra i gada do słuchawek, a ja się kawkuję. Po południu jedziemy do Tyńca na rowerku:)

Agacynda, ochrzciliście już mieszkanko? ;)
Grzanka ja już bym nie wytrzymała, niezła jesteś :) oby się potwierdziły nasze przypuszczenia :)
Bzibziok udanego żeglowania, ja pamiętam jak z tatą pływałam na naszym nyskim jeziorku, zazdroszczę :)
Czarnooka jakie plany na dziś?:)

u nas pochmurno, narazie nic się nie chce kawkę wypijemy potem pomyslimy, narazie to mam ogromną pustkę, ciągnie mnie w dole brzucha zemdlilo raz, ale wiem ze to na @ tez tak jest tym bardziej ze testy negatywne ehhh
mam lekkiego doła, ale mysle teraz o sukience na komunie, hehe i troche się od dziś odchudzam, zobaczymy jak wyjdzie

Mgielko kochana nie bądź taka pewna ze to na okres:D a jak nawet to nie będziesz sama spinamy pośladki i działamy pełną parą w następnym cyklu:D:D:D
Aguś jadę na grila w końcu mężuś wrócił to możemy skorzystać. najchętniej to bym wskoczyła do wody i bym się popluskała :D:D

doradźcie mi jakiś dobry termometr owulacyjny bo mój coś chyba szwankuje czas go wymienić na nowszy model:D

Witajcie!

W Poznaniu coś się pogoda psuje, chyba szykuje się wielka burza.. a pogoda deszczowa sprzyja leniuchowaniu i ... przytulaniu :) zwłaszcza, że u mnie na to pora;) Po południu odwiedzimy przyjaciół i tyle z dzisiejszych atrakcji:).
Mynia, Mgiełka i Grzanka - bądźcie dobrej myśli!:-)
Życzę wszystkim miłego dnia!

reklama
hej, dziewcxyny cos dziwnego, testy owy wychodzily pozytywne w tamtym tygodniu na poczatku, wczoraj i dzis z ciekawosci zrobilam i testowa znowu grubsza od kontrolnej, wychodziloby ze trsty pozytywne juz 10dni wychodza, w sobote mialam bialko kurze a dzis znowu sie pojawilo tez, nie wiem co myslec

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry