Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Cześć Moje Kochane:*
jupi w końcu mężuś wrócił szkoda że nie w tym czasie co powinien
ja dzisiaj pełen relaks. czuję się już znacznie lepiej.
miłego dzioneczka Wam życzę
u mnie też relaksik, mąż gra i gada do słuchawek, a ja się kawkuję. Po południu jedziemy do Tyńca na rowerku
Agacynda, ochrzciliście już mieszkanko?
Grzanka ja już bym nie wytrzymała, niezła jesteś oby się potwierdziły nasze przypuszczenia
Bzibziok udanego żeglowania, ja pamiętam jak z tatą pływałam na naszym nyskim jeziorku, zazdroszczę
Czarnooka jakie plany na dziś?
u nas pochmurno, narazie nic się nie chce kawkę wypijemy potem pomyslimy, narazie to mam ogromną pustkę, ciągnie mnie w dole brzucha zemdlilo raz, ale wiem ze to na @ tez tak jest tym bardziej ze testy negatywne ehhh
mam lekkiego doła, ale mysle teraz o sukience na komunie, hehe i troche się od dziś odchudzam, zobaczymy jak wyjdzie
Mgielko kochana nie bądź taka pewna ze to na okres a jak nawet to nie będziesz sama spinamy pośladki i działamy pełną parą w następnym cyklu
Aguś jadę na grila w końcu mężuś wrócił to możemy skorzystać. najchętniej to bym wskoczyła do wody i bym się popluskała
doradźcie mi jakiś dobry termometr owulacyjny bo mój coś chyba szwankuje czas go wymienić na nowszy model
W Poznaniu coś się pogoda psuje, chyba szykuje się wielka burza.. a pogoda deszczowa sprzyja leniuchowaniu i ... przytulaniu zwłaszcza, że u mnie na to pora Po południu odwiedzimy przyjaciół i tyle z dzisiejszych atrakcji.
Mynia, Mgiełka i Grzanka - bądźcie dobrej myśli!:-)
Życzę wszystkim miłego dnia!
hej, dziewcxyny cos dziwnego, testy owy wychodzily pozytywne w tamtym tygodniu na poczatku, wczoraj i dzis z ciekawosci zrobilam i testowa znowu grubsza od kontrolnej, wychodziloby ze trsty pozytywne juz 10dni wychodza, w sobote mialam bialko kurze a dzis znowu sie pojawilo tez, nie wiem co myslec