reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
No to faktycznie dziwne. Kiedys ktoras z dziewczyn mowila ze jak wychodza testy owu pozytywne to moze tez ciaze oznaczac.

A ja wlasnie z Moim A wrocilam na chatke na dalsze sprzatanie. Bylismy sobie posmigac ja na rolkach a on na desce. 10 lat na rolkach nie jezdzilam. Tego sie nie zapomina :-) nawet piruety pamietam jak sie robi :-)

Sailor ja mam tempke troche dziwna, ale czulam bole owu przed weekendem, potem lh test w niedziele negatyw a wczoraj i dzis acon pozytywne, i szyjka rano zamknieta byla a tempka po weekendzie 36,9 potem spadla a dzis 36,5

Czyli po luteinie moge miec taki sluz mimoo ze owu byla? Bo szyjka twardnieje i zamknieta jest

Ja taki miałam jak mi się udało zajść ale pojawiły się brązowe plamienia. Przepisano mi luteine ileżenie plackiem. Wtedy od tej luteiny zauwazyłam śluz jak białko jajka. Luteina była podjęzykowa.

reklama
To ja tez mam ppd jezyk, to moze to juz nie owu, a po luteinie plamienia ci przeszlyy? Ja za wczesnie jeszcze zeby stwierdzic czy ciaza, ale te testy to dziwne, luteine mam 10 dni brac,
A wybacz ze zapytam wiesz czemu poronilas?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry