reklama

Staranka od stycznia 2012.

No właśnie i u mnie te piersi też bolały a nigdy nie bolą i były takie hm twarde, a zazwyczaj są miękkie.bDtego teraz jak @ mi się spóźniała wiedziałam,że nic z tego przez te piersi. Co do twojej @ masz jeszcze 3 dni :-)

reklama
Oj dziewczynki, strasznie Wam współczuje straty. Jesteście bardzo dzielne:) Twarde babki:)
Ja chyba olejny cykl będę miała zmarnowany.... nadal nie mam @ czyli jak pojedę 12 maja szanse będą bliskie zeru...

Kochane jesteście bardzo dzielne po stracie. a też wiem co to znaczy kręcąca się łezka jak się czyta i widzi radość kobitek które zafasolkowały. Jak zajadę gdzieś do rodziny to pierwsze pytanie jakie Nam zadają to kiedy coś u nas urośnie..... mam dość już tego . potem mam doła i zadaję se pytanie dlaczego to mnie musi spotykać.. niedawno dowiedziałam się że moja była sąsiadka urodziła synka..( miała skończone 18 lat).

Mynia a może jesteś w ciąży że @ nie ma
Agnieszko niestety to niemożliwe bo my na odległość na razie a jak pojechałam do S. to akurat miałam punk kulminacyjny mojej choroby i całe 4 dni gorączkę 40 stopni więc nawet do niczego nie doszło. Jednym słowem cały miesiąc nie było przytulanek więc naprawdę nie ma szans... I już widzę, że w następnym cyklu też szans nie będzie...

Ostatnia edycja:
koniec smucenia ,
trzeba wziąć się w garść wiadomo że dzidzia którą straciłam już zawsze będzie w moim serduszku
jednak trzeba żyć dalej
będzie dobrze

reklama
dołączam się do pytania
bo ja zarazie mierze zwykłym elektronicznym

kurcze ja tak patrze na te termometry na allegro i taki rtęciowy koło 50 zł drogi nie ?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry