reklama

Staranka od stycznia 2012.

Mi pozytywne testy owu wychodziły jak zaszłam a testy ciążowe jeszcze nic nie wykrywały.
My dzisiaj siedzimy w domku, mój mąż w pracy a ja z maluchem zaraz wyjdę do piaskownicy bo to ostatnio ulubione miejsce mojego brzdąca

reklama
Królewno plamień dostałam 2 dni po spodziewnym dniu @ i wtedy zrobilam test ciążowy ale te plamienia przeszły na kilka dni po ok 10 dniach od testowania poroniłam z powodu zbyt niskiego progesteronu.

Julko zazdroszczę Ci tego małego brzdąca piaskownicowego :-) szybko się zdecydowałaś na następną ciążę tez bym chciała dzieciaczki z niewielką różnicą wieku :tak:

hej dziewczyny
jak tam wam mija dzień?
koleżanka mi napisała że kupiła wózek i łóżeczko ,a mi się przykro zrobiło i łezka się w oku zakręciła ,pomyślałam sobie że pewnie teraz też bym robiła już powoli przegotowania
ehh .....życie jest niesprawiedliwe

Agnieszko i ty będziesz kupowała takie fajne rzeczy prędzej czy później jestem tego pewna więc głowa do góry. Wiem,że ciężko w takich chwilach...ja czasem mam takie smutne myśli...kiedy przypomina mi się, który to by był juz tydzień gdyby nie ta strata...

ja staram się nie myśleć o tym co się stało bo bym psychicznie nie wytrzymała ,czasami mam takie chwile kiedy właśnie znajoma mi pisze co u niej że to będzie dziewczynka ,i ze wybrała imię wtedy jakoś nie idzie powstrzymać łez

ja bym była teraz w 4 miesiącu:-(

reklama
bolały mnie piersi , jajniki ,ciągnęło w podbrzuszu a i jeszcze cały czas głodna byłam

Sailor a Ty miałaś jakieś objawy ?

z tą moją temp to nie wiadomo bo to mój pierwszy cykl jak mierze , najgorzej że nie wiem kiedy dostane @ coś mnie chwilami brzuch pobolewa
mam tylko nadzieje że mi się nic nie poprzestawiało i ze cykle nadal będą 30 dniowe, chociaż lekarz mi powiedział ze ten pierwszy może się przedłużyć o parę dni,a tego bym nie chciała

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry