reklama

Staranka od stycznia 2012.

Dziewczęta, zwłaszcza te co już mają dzidziusie, myślicie,że kocyk dla dziecka o wymiarach 80x90 wystarczy czy praktyczniejszy byłby ciut większy?

reklama
ja też trzymam kciuki za dziewczyny;)
do mnie ma przyjść @ za 4 dni a objawów nie ma oprócz tego że mam zmienne nastroje ,ale piersi mnie nie bolą a zawsze bolały już tydzień wcześniej

cześc dziwczeta:))
mam chwile to wpadłam
u nas pogoda w katkę raz słono raz chmury
już byłam na zakupach w koszalnie i zastanawiam sie co bedzie dalej :)
jak tam nasza lista ktoś ją widział??
co do kocyka jak to dla niemowlaka to bedzie git :)))

Myniu, moja siostra piła dziurawiec i herbatkę z czarnego bzu w dużych ilościach.
Mam czarny bez więc sobie zrobię:) Dzięki:)
Zakupiłam też winko. Uskutecznię zmasowany atak:)

Czarni, to dla nienarodzonego jeszcze czyli będzie wkrótce niemowlakiem:) ale myślisz, że jest sens zrobić większy żeby był bardziej "przyszłościowy" czy to będzie niemowlakowi przeszkadzać jak będzie za duży? Tak pytam bo się kompletnie nie znam na dzieciach :P

Na początek lepszy jest mniejszy kocyk bo nie wisi np z wózka. Moja mała dostała na chrzciny taki kwadratowy mały i był długo super bo te większe musiałam składać na pół albo wcale nie używałam.

też wydaje mi się że mniejszy lepszy z praktyki wiem, że ten większy to wiecznie gdzieś zwisał, albo przeszkadzał
kłucia jajników dają mi popalić ehhh jeszcze dwie godziny i do domu stawiam że do piątku @ zawita

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry