reklama

Staranka od stycznia 2012.

ponoć brązowe to jest niski progesteron , ale jak masz wysoką tempkę to niemożliwe żeby był niski, może zagnieżdżenie?
u mnie tez wczoraj coś się pojawiło, na papierze lekko różowy śluz , myślałam że się zaczyna wredota ale narazie cisza śluz mleczny ale mało,. tylko szyjka jakoś wysoko,

reklama
no u mnie szyjka w połowie drogi.. ale miekka... śluzu jest, dostatnie dużo ...
nie wiemy oj jak byśmy chciały... :)
ponoć nawet w dniu spodziewanej może być spadek.. wiec nic nie wiadomo....

Ostatnia edycja:
Hehe, Myniu ciekawa jestem czy to pomoże w przyspieszeniu, bo z siostry strasznie się śmiałam, że okres sobie brzuszkami i ziółkami wywołuje...no ale młodej się udało:)miała wtedy chyba 14 lat:)

a u mnie tepka spadła w tamtym miesiącu w dniu @ normalnie rano spadła i około 3 godziny i małpa przyszła ehhh
wiem że gorąca kąpiel pomaga na przyspieszenie, tylko że to troche jest jak z ciążą że im bardziej się chce tym bardziej ta wredna psychika blokuje
no ja czekam już na @ , dziś byłam rano taka rozpulchniona że nie mogłam zbadać szyjki , ale wiem że ledwo ją dosięgłam , a chyba powinna sie obniżyć na @

Cześć kochane:)
Ja wpadam tylko się przywitać i uzupełnić wykres; temp dziś skoczyła jak szalona więc duphaston pewnie już działa sobie;)
Za chwilę zbieram się do fryzjera, odnowić kolorek i skrócić, bo już na szyję mi włosy nachodzą co doprowadza mnie do szału:D zwłaszcza w takie upały:)
Potem jeszcze muszę kupić szwagrowi jakiś prezent na jutro:| i jedziemy jeszcze dokupić fotele/leżaki na działkę.
U dziewczyn z obiecującymi wykresami trzymam mocno kciuki, Myniu a u Ciebie za @ jeszcze dziś:)
Miłego dnia wszystkim!!:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry