reklama

Staranka od stycznia 2012.

Królewno, dziwny wykres... może zaburzona ta temperatura? Alkohol albo krótszy sen?
Bzibziok, jaki był prezent dla rodziców? Kolacja? Zadowoleni byli?
Ja nie dostałam dziś @ :wściekła/y::-( Czyli najprawdopodobniej kolejny cykl będzie stracony...

reklama
Cześc kochane ja pisiu pisiu z pracy do was :)

Dziś mi tempka skoczyła ale może spaść jutro narazie mokro i biało co przyniesie jutro się zobaczy....
jak narazie dalej sie męczę z żołądkiem dalej wzdęta i strasznie głodna.... tylko lewa pierś mnie boli a po za tym kompletna cisza na @, nie nakręcam sie bo może przyjść....

Mynia bardzo mi przykroz powodu @... przyjdzie i pójdzie sobie ")

Cześc kochane ja pisiu pisiu z pracy do was :)

Dziś mi tempka skoczyła ale może spaść jutro narazie mokro i biało co przyniesie jutro się zobaczy....
jak narazie dalej sie męczę z żołądkiem dalej wzdęta i strasznie głodna.... tylko lewa pierś mnie boli a po za tym kompletna cisza na @, nie nakręcam sie bo może przyjść....

Mynia bardzo mi przykroz powodu @... przyjdzie i pójdzie sobie ")

No no kochana masz bardzo ładny ten cykl... może... może....

Hej

dawno mnie nie było bo poszłam do pracy, mały do przedszkola i musimy się na nowo zorganizować. Nie jestem w stanie nadrobić zaległości ale postaram się być w miarę na czasie z waszymi postami. Możliwe że za dwa miesiące dołączę do aktywnych staraczek póki co czekam jak rozwinie się sytuacja w pracy

Pozdrawiam Was ciepło

miejmy nadzieje że nic sie nie zmieni bo dzisiaj to dopiero teraz śluz sie ruszył... może sie coś przestawiać od tych problemów z żołądkiem ... zobaczymy czy jutro spadnie czy sie utrzyma...
po raz pierwszy mam tempkę 37,1 od kiedy wogóle zaczęlam mierzyć temperaturę...
ja dzisiaj planów nie mam w pracy 12h i do mojego mężulka powrót.. :)

Mynia, może sie spóźni trochę ale ja Cię pocieszę, że jak mi się coś spóźnia, to w następnym miesiącu mam krótszy cykl, więc nic straconego - myśl pozytywnie!
Na rocznice był uroczysty obiad, zarezerwowaliśmy stolik w bardzo fajnej karczmie w koniakowie z pięknym tarasem widokowym, więc był obiad z widokiem na panoramę gór. A najpierw im zaserwowaliśmy spacer po górach więc ciut padnięci byli. Ale bardzo zadowoleni.

Grzanka, a Twój wykresik bardzo ładnie się prezentuje.

A ja w pracy na szczęście tylko 8 godzin, a jedna już minęła. I w planach mam małe zakupy z mamą po pracy, a mój tata z mężem mają nam w tym czasie obiad zrobić - będzie grill na tarasie:)

Ostatnia edycja:
kurcze wlasnie zaden alkohol i krotki sen nie wchodzi w gre;-// nie wiem co myslec

grzanka moze ci sie udalo&&

nie wiem ale dziekuje za pozytywne myśli :)
martwie sie troche bo moze po prostu jest skok odtego żółądka...
nie wiem..... jutro mam nadzieje ze sie utrzyma tempka....
oj żeby sie udało..... no ale dosłownie nic nie czuje ani na to ani na to ino bym jadła i jadła... wszystko tłumacze nadchodzącą @...
dobrze że sie nie nakręcam....

reklama
będzie dobrze.... musi być :)

bedzie-dobrze.gif

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry