reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
hej, a ja tylko na chwileczke i musze zmykac spac bo rano do pracy :no:
czarnooka chcialam ci tylko napisac zbys sie nie denerwowala bo mam kuzynke ktora ma wstawiony najmocniejszy rozrusznik serca i urodzila zdrowego fajnego synka,przez cesarke ale jest :)

Ja tylko na spacerze dziś byłam, poza tym cały dzień w domu... pogoda piękna ale jeszcze słabo się czuję. Teraz siedzę i szydełkuję. Chociaż nie lubię robić tego wiosną i latem, ale zaczęłam kocyk dla nienarodzonej jeszcze dzidzi mojej koleżanki, więc muszę do lipca skończyć:)
Dzięki Domik za pamięć o moich nieszczęsnych zdrowotnych przeżyciach:) Z ząbkiem na razie czekam do poniedziałku. Kanałowo jest leczony. póki co chodzę z nienaturalnie białym kawałkiem gipsu w buzi ale na szczęście do pracy nie idę w tym tygodniu więc jakoś wytrzymam.
Jutro wybieram się do sklepu panele wybrać do mieszkanka. Zazdroszczę Wam wszystkim tych grilli, spacerków, opalanek... aj sobie mogę przy otwartym balkonie posiedzieć i to też tylko do momentu kiedy kot się nie odważy wyjść pozwiedzać:) Póki co boi się tchórz mały, i dobrze:)

hej, ja tylko na chwile, wejdzcie na moj wykres cos nienormalnego, temp dzis 36,1 ://// czy to mozliwe ze po owu temp spada a nie wzrasta?? nie wiem o co chodzi

witajcie :-) w Poznaniu dzisiaj pogoda też nie najlepsza..... ale może się poprawi..... zmykam do sklepu po pieczywo bo chłopaki głodne :-):-):-):-):-)

hej dziewczyny
my wczoraj grill a wieczorem spacer
a dzisiaj idę kosić trawę jak tylko zrobi się cieplej a potem wezmę się za pielenie w truskawkach

reklama
Cześć wszystkim:)
Ja mam bardzo aktywny weekend korzystamy z pogody i chodzimy po górach. Wczoraj sobie zrobiliśmy piękną wycieczkę po beskidach z widokiem na tatry, babią i pilsko. Byłam w niebo wzięta:)
Dzisiaj znowu w pracy, ale jutro wolne. Każdy tydzień mógłby tak wyglądać:)
Królewna faktycznie dziwny ten Twój wykres, ja nie umiem go zinterpretować.
Sailor życzę zdrówka, na szczęście do owulacji masz jeszcze trochę czasu więc zdążysz się podleczyć:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry