reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka od stycznia 2012.

no ja właśnie zazwyczaj też miałam punktualne, ale tak sobie wymyśliłam ostatnio, że jak o tym za dużo myślę, to co raz bardziej mi się rozjeżdża;)
A swoją drogą to gdybym miała, co 3 miesiąc 35 dniowy cykl, to takie ładne sinusoidy bym mogła rysować:):):)
ale póki co dalej jestem dobrej myśli, nie w tym miesiącu, to może w następnym...

reklama
Wróciłam :-D
Maluszek rewelacja :biggrin2: ma całe 7 cm :szok: i wielkością odpowiada 13 tygodniowi :szok::-D
Miał okruszek badaną kość nosową i przezierność karkową. Wszystko jest dobrze, budowa prawidłowa oraz brak wad rozwojowych. Tak się cieszę :-D:-D:-D:-D
Maluszek fikał nóżkami jak by kopał piłkę :-D

Zdjęcia mam w ratach - taki duży że się cały nie zmieścił :biggrin2:

Spałam 2h :szok:, ale teraz czuje się jak młody Bog ;-)

Anetko gratuluje.. jaki piękny dzidziol :-):-):-)

Miałam już Ci ostatnio pisać, ale zapomniałam :p Oóż mam koleżanke na studiach, która ma 4 synków i no nie ukrywała żeby chciała mieć dziewczynke... Teraz jest w ciąży (15 tydzień) i poszła się przebadać razem z mężem-jest takie badanie jakieś-w każdym razie wyszło, że nigdy nie będą mieli dziewczynki, bo jej mąż ma silniejsze genty o wiele od niej i coś tam jeszcze :) Dlatego przynajmniej nie obwiniają się, że źle celowali... acha no i teraz rzecz jasna na usg wskazuje na chłopaka :tak:

reklama
Syneczki normalnie sie wzruszyłam śliczne zdjęcia taki mały cud :)
ja trochę poleżałam prawie usnęłam ale sie obudziłam
brzuch przestał boleć nic na razie ze mnie nie leci ale jak sie podcieram to widzę różowawy śluz trochę podbarwiony krwią....

Do góry