reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Ahh szkoda mówić o pracy, prywaciarze wykorzystują jak tylko mogą za najniższą krajową i wiedzą, że pracownik się nie sprzeciwi bo kryzys i każdy trzyma się czego może.
Wy zawalone pracą a ja siedzę przed kompem i nic nie mam do roboty;/. Jak ja nie nawiedzę takiej bezczynności.

Przepraszam z góry jak jest kurze jajko-dni płodne ale owulacji nie musiało być?

ja 1 pracę z której byłam zadowolona znalazłam po znajomości, a przy przeprowadzce szukałam pracy w bielsku i miałam szczęści nawet spore. Zdecydowanie się nie nudzę i pewnie nie powinnam narzekać.
Ale to był zupełny przypadek przyszłam na rozmowę w sprawie zupełnie innego stanowiska, a prezes mi powiedział, ja to bym Panią bardzo chętnie widział u nas w firmie, ale w innej roli.

heja! buziole dla wszystkich!

ja po pracy, obiadku. Mężuś wróci ok 22 także wieczór spędzę w samotności.
Dostałam dziś okropnych bóli w podbrzuszu, byłam w szoku! ciągnęło coś i promieniowało..i teraz się zastanawiam czy to aby nie spóźniona owulacja (choc nigdy jej nie odczuwam)..albo ..cosik..jest u mnie 21dc. nie wiem co myślec.. czy ewentualne zagnieżdżenie można czuc? Na wszelki wypadek będzie seksik.

reklama
:szok:byłam w toalecie siusiu a tu ... taki długi wiszący złączony taką grubą niteczką przezroczysty z drobinkami białego w środku śluz:szok: długoś to lekko z 8cm. WTF ? pomocy ?

Do góry