reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Była wczoraj prawie pół dnia... nie mam teraz jak siedzieć bo ciągle praca i dom i szkoła do tego jeszcze... staram się tu zaglądać w każdej wolnej chwili :)

Kochana no jak tempka jest to może oznaczać dzidzi... pomijając przeziębienie... w sumie jak jajnik to też... hmmm kurcze i jeszcze opuchnięta jesteś... wiesz to takie objawy i na to i na tamto...cholerka żeby już @ nie przyszła... będę trzymać kciuki :)

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Moja Ty kochana mam nadzieje że mi wyczarowałaś fasoleczkę :)
zaglądaj mi tu bo siem stęskniłam za Tobą :)

Czarni
A Ty co myślisz o mojej temperaturze ?

Puszka
może testa zrób i po sprawie ja do testów już sie nie dobieram...
za bardzo sie przejechałam jednym razem i wole ze spokojem czekać na rozwój sytuacji...

ehhh żeby nie przyszła byłabym szczęśliwa jak nigdy :D
ale jest jeszcze jutro i pojutrze... :|
zobaczymy co z tempką bedzie sie działo
ostatnio jakoś w 29dc dostałam @ może sie coś przestawiło bo miałam 28dc...

Ostatnia edycja:
Ufffff... Zrobiłam sobie chwilową przerwe w sprzątanku. Dopiero okna, balkon salon i 3 prania zrobiłam od wczoraj, dzisiaj jeszcze chce zrobić garderobe dzisiaj. Jutro lodówa i kuchnia, w czwrtek komunia... Kto wymyśla Komunie w czwartki i msze, która trwa 2h???? Impreza dopiero 15-go. :dry:

Ja mam dzisiaj owulke, tak jak gin przepowiedział. jestem pewna, że jajeczko się uwolniło ok. 18 tej :-) mamy 24 h jeszcze więc dzisiaj działamy na chłopaka :p o 18 tak mnie zakuło i odrazu wzdelo mnie i do teraz boli...

Grzanka oby oby Ci sie udalo. &&&&&& napisalabym wiecej ale pisze z komorki i mi takich "endow" nie chce sie caly czas naciskac :-p

Siedze sobie z moim A na kanapie, w koszulce na ramiaczkach z pokaznym dosyc dekoltem a on do mnie "a co Ty takie balony masz" :/ erm nie bede sie nakrecac bo ja nie widze roznicy jesli chodzi o cycochy przed @ a jakies inne...

Grzanka oby oby Ci sie udalo. &&&&&& napisalabym wiecej ale pisze z komorki i mi takich "endow" nie chce sie caly czas naciskac :-p

Siedze sobie z moim A na kanapie, w koszulce na ramiaczkach z pokaznym dosyc dekoltem a on do mnie "a co Ty takie balony masz" :/ erm nie bede sie nakrecac bo ja nie widze roznicy jesli chodzi o cycochy przed @ a jakies inne...

u mnie kilka dni przed sie powiększają... :p
Agacynda buziaczek za życzonka :)

grzanka - też ściskam kciuki za Ciebie :) Ja mam dziś 27 dc a cykle 28-30 dni. Od kilku dni kręci mi sie w głowie, słabo mi, pobolewa mnie raz jeden jak drugi jajnik i w dodatku tempka pod tygodnia 37 i ciut wyżej. chciałabym żeby @ nie przyszła, ale coś czuję że jednak mnie odwiedzi :( Jutro mam wczesniej zapisana wizyte u gin. Za wcześnie chyba żeby mógł coś stwierdzić? Ide prywatnie wiec bede mogła z nim spokojnie pogadać, bo sie nie bedzie spieszył ;P

Puszka to może coś się kroi... jakaś mała, piękna fasoleczka?:) &&&&&&&

K@ti@ a co z Tobą??? jak wyniki bety???

reklama
Do góry