reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Agacynda, któregos pięknego dnia obudzisz się pójdziesz zrobić test i wyjdą w końcu II kreseczki. Później wejdziesz na bb i napiszesz nam o tym. Będzie tak zobaczysz. ;-)
Dobrej nocy.

reklama
Anke dobranoc :*

No któregoś dnia pewnie tak będzie :-) heheh BB jak uzależnienie :p pierwsze co robię jak otwieram oczy to wyłączam budzik i włączam BB :-)

Ja też ide pod prysznic i do łózia. Śluz biały i taki trochę rozciągliwy, znam to i wiem, że jak jest o takiej konsystencji, to zaniedługo zrobi się brązowawy. Odkąd jestem z wami wnikliwie obserwuje swoje ciało, więc mniej więcej wiem czego się spodziewać.. ech... jakie to wszytsko porypane.... A no i brzuch dzisiaj nie boli i cycki też, więc tak jak w poprzednich 2 cyklach, zawsze dzień, dwa przed @ wszystkie PMS objawy odchodzą i albo w dzień albo w nocy budzę się z bólem brzucha i małpą... :/ dobranoc dziewuszki

Kropka jak mi objawy odchodzą to znaczy, że w nocy będę się zwijać z bólu a rano idąc do łazienki spłynie ze mnie... Dobrze, że niektóre kobiety potrafią takie rzeczy zaobserwować. lepiej tak niż żyć w nieświadomości.

Dobranoc Kropuś.

Ja właśnie oglądnełam film na tvp2, rewelacja. bardzo mi się podobał ;-) A teraz jeszcze ostatni papieroch i do łózia

Cześć dziewczynki
ja tylko wskoczyłam się przywitać
i wpisać tepkę, jeśli któraś wstanie i będzie miała chęć zerknąć na mój wykres to czekam na komentarze co o tym myślą,
nie wiem czy dobrze zrozumiałam:
Owulacja jest w momencie jak tempka idzie do góry najwyżej w miesiącu i się utrzymuje przez 3 dni ta tepka czy jak spada? w którym momence jest owulka,nech mi któraś pokaże może na swoim wykresie w którym dniu była owulka,
cmoki spadam się szykować do pracy papa

Ostatnia edycja:
reklama
Ja muszę lecieć do klienta więc będę później, więc życzę miłego dnia i czekam na pozytywne wieści od Agus.
POgoda dzisiaj lepsza więc i od razie człowiek pozytywniej czuje

Do góry