reklama
A
agacynda
Gość
Anke dobranoc :*
No któregoś dnia pewnie tak będzie :-) heheh BB jak uzależnienie
pierwsze co robię jak otwieram oczy to wyłączam budzik i włączam BB :-)
No któregoś dnia pewnie tak będzie :-) heheh BB jak uzależnienie
Czarni
matka wariatka :D
Nas też wzięło na wspomnienia i oglądaliśmy wszystkie albumy z naszych początków ciąży ślubu oliwki a fajnie wrócić do wspomnień
Czarni
matka wariatka :D
Uciekam kobitki spać bo i tak tel mi zaraz padnie a nie chce mi sie wstawać do jutra moje kochane :*
A
agacynda
Gość
Dobranoc Basieńko ;*
Ja też ide pod prysznic i do łózia. Śluz biały i taki trochę rozciągliwy, znam to i wiem, że jak jest o takiej konsystencji, to zaniedługo zrobi się brązowawy. Odkąd jestem z wami wnikliwie obserwuje swoje ciało, więc mniej więcej wiem czego się spodziewać.. ech... jakie to wszytsko porypane.... A no i brzuch dzisiaj nie boli i cycki też, więc tak jak w poprzednich 2 cyklach, zawsze dzień, dwa przed @ wszystkie PMS objawy odchodzą i albo w dzień albo w nocy budzę się z bólem brzucha i małpą... :/ dobranoc dziewuszki
A
agacynda
Gość
Kropka jak mi objawy odchodzą to znaczy, że w nocy będę się zwijać z bólu a rano idąc do łazienki spłynie ze mnie... Dobrze, że niektóre kobiety potrafią takie rzeczy zaobserwować. lepiej tak niż żyć w nieświadomości.
Dobranoc Kropuś.
Ja właśnie oglądnełam film na tvp2, rewelacja. bardzo mi się podobał ;-) A teraz jeszcze ostatni papieroch i do łózia
Dobranoc Kropuś.
Ja właśnie oglądnełam film na tvp2, rewelacja. bardzo mi się podobał ;-) A teraz jeszcze ostatni papieroch i do łózia
mgielka2008
Fanka BB :)
Cześć dziewczynki
ja tylko wskoczyłam się przywitać
i wpisać tepkę, jeśli któraś wstanie i będzie miała chęć zerknąć na mój wykres to czekam na komentarze co o tym myślą,
nie wiem czy dobrze zrozumiałam:
Owulacja jest w momencie jak tempka idzie do góry najwyżej w miesiącu i się utrzymuje przez 3 dni ta tepka czy jak spada? w którym momence jest owulka,nech mi któraś pokaże może na swoim wykresie w którym dniu była owulka,
cmoki spadam się szykować do pracy papa
ja tylko wskoczyłam się przywitać
i wpisać tepkę, jeśli któraś wstanie i będzie miała chęć zerknąć na mój wykres to czekam na komentarze co o tym myślą,
nie wiem czy dobrze zrozumiałam:
Owulacja jest w momencie jak tempka idzie do góry najwyżej w miesiącu i się utrzymuje przez 3 dni ta tepka czy jak spada? w którym momence jest owulka,nech mi któraś pokaże może na swoim wykresie w którym dniu była owulka,
cmoki spadam się szykować do pracy papa
Ostatnia edycja:
Witaj Mgiełka, Obserwacja cyklu - enpr.pl
Tu masz mój kalendarz i owulacja jest mniej więcej zaznaczona.
U Ciebie teraz spada więc to jeszcze nie owulacja
Tu masz mój kalendarz i owulacja jest mniej więcej zaznaczona.
U Ciebie teraz spada więc to jeszcze nie owulacja
reklama