reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Jak już jest po @ to na resztę czeka się z przyjemnością - przynajmniej ja tak mam:) najgorzej to na @ :/
A na owulkę to czekasz pewnie z uśmiechem na twarzy, tym bardziej, że z tego co widzę na Twoim wykresie, to owulka tuż tuż:) albo nawet już była:)

U nas starania pełną parą :tak: nie idąc na monitoring ciężko ocenić kiedy owulka ale myślę,że po oznakach to w tych dniach. A najbardziej mnie cieszy to,że od 1 czerwca mam 2 tygodnie urlopu...

Hej Staraczki ! dawno mnie u Was nie było. Gratuluje nowym zafasolkowanym:* !!!! U mnie od 3 dni bardzo nerwowo - trzeci dzień nie mam @. robiłam dwa testy ale są negatywne. OD 2 lat (czyli od kiedy przestałam używać plasterków anty.) nie zdarzyło mi się, aby @ nie przyszła na czas. Leciutko pobolewa mnie prawy jajnik, tak jak przy owulce. Z pewnością jest to inny ból niż zazwyczaj zapowiadający @. Zastanawiam się kiedy pójść do lekarza ?

Hej dziewczęta ;-)
Karola ale wykresik no no no trzymam kciuki :-)
Boju myślałam że dziś w nocy oszaleje tak mi sie pić chciało że to masakra miałam cały czas tak sucho że nie mogłam nawilżyc gardła...

a takie testy są normlanie dostępne w aptece ? zawsze jak proszę o najbardziej czuły to dają mi pink test ;/ nie wiem czy na tej mojej prowincji znajde cos takiego ale oblece wszystkie apteki.

reklama
Do góry