reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Grzanko no to będziemy razem o prawie równych godzinach leżeć na samolotach :-D
Ja też idę 10ale gdzieś 16 więc będzie można zdawać relacje :-)

reklama
wiecie co dziewczyny... ja chyba musze troche odpuścic... znikam narazie z forum, oczywiscie bede pisac :) ale nie moge o tym myslec cały czas... płakac mi sie chce :-:)-(

Myniu, że w czasie swojej choroby zostałaś podstępnie wykorzystana przez swojego S. :D i w najbliższym cyklu musisz mu się zrewanżować;)

Pewnie Twoje dolegliwości, gorączki, antybiotyki dają się we znaki:/

ja też uważam że to przez chorobę tak Ci się kochana poprzestawiało

dobra ja zmykam bawić sie z moją niunią konikami pony bo już na mnie czeka niecierpliwie

jak patrze na inne wiecie te kalkulatorki ktore obliczaja czas ciazy to mi wszedzie wychodzi 5 tydzien... a tu 4 i 5 dni...
nie wiem ....
od ostatniej @ był by miesiąc i 3 dni...

grzanka 4 tydzień i 5 dzień to jest właśnie 5 ty tydzień ( bo 4 tydzień 5 dzień skończony że tak powiem czyli trwa który? Piąty tydzień,) a jak będziesz w 5 tygodniu skończonym to będzie trwał 6 tydzień rozumiesz?

u mnie potop, zywa ciemnoczerwona krew, ehhh ale trudno
ja też muszę troche odpuścić bo przez ta chyba walkę o ciąże mi nie wychodzi,
teraz będzie ostatni cykl z clo może się uda....
muszę zakupić testy owu , oby owulacja była w okolicach 19-20 wtedy mąż będzie
ehhh cięzko tak na odległość

Bo nie które są dokładne i pokazują tydzień i dzień a nie. Które ogólnie tygodnie dlatego tak jest :-)
ja wole te dokładniejszcze pokazujace tydzień i dzien :)

Myniu, że w czasie swojej choroby zostałaś podstępnie wykorzystana przez swojego S. :D i w najbliższym cyklu musisz mu się zrewanżować;)

Pewnie Twoje dolegliwości, gorączki, antybiotyki dają się we znaki:/
Oj zrewanżuję się już w ten weekend:)
Wiem, że przez choroby tylko cały czas się zastanawiam czy owu miałam... I czy rzeczywiście tej luteiny nie wziąć...

reklama
dobra dziewczyny, ja spadam
to powodzenia wam wszystkim !!!!
grzaneczka poprosze o fluidki !!!
bede codziennie usupełniac wykres i zaglądac do was czasami :)))
odezwe sie niedługo :) ale musze troche odpuścić :)
zobaczymy co powie lekarz jak pojde do niego :))) na pewno wszystko wam opowiem :))
buziaki :**
i nie wykreslać mnie tam czasem z listy !! :D bo nadal sie staram ;d

Do góry